Elégedetlen vagyok azzal, ahogy kinézek. Kimondottan kövérnek érzem magam, mit ajánlotok, milyen fogyókúrába kezdjek? 14/L
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok 158 cm és 43 kg. Elméletileg nem vagyok túlsúlyos, de amikor tükörbe nézek egy kövér lányt látok,és ezt már nem bírom. Járok futni rendszeresen,hetente ötször másfél órát,de nem látok változást...Milyen fogyókúrát javasoltok?2011. aug. 8. 19:56
11/14 A kérdező kommentje:
köszi a választ,most egy kicsit jobban érzem magam.:) és járok rendszeresen aerobikozni is:) remélem ,hogy igazad van és növök még...:)
2011. aug. 8. 21:47
12/14 anonim válasza:
vagy esetleg úgy jársz mint az említett anyuka aki 2 gyereket hagyott ott mert azt gondolta hogy kövér, nem evett és meghalt, mittudom én mitől az okosabbak majd lehet hogy megírják, nyugodtan rá lehet keresni neten a sztorira mert igaz, vagy az egyik ismerősöm aki elég hasonló hozzád, 3 napja nem evett eljött egy buliba, ivott egy kicsi bort és 1-2 korty pálinkát egész éjjel fosott és hányt, persze én nem az ivásra akarlak biztatni csak épp ez jutott az eszembe
13/14 anonim válasza:
H a eti 5* másfél órát futsz és aerobikozol és 43kg vagy biztos nem lehetsz elhízva ilyen magasság mellett sőt hínod kéne mert lehet z izmaidat bontja a szervezet mert nem eszel eleget.
14/14 anonim válasza:
Azóta híztál vagy fogytál,hogy vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!