Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha aszthmás vagyok hogyan...

Ha aszthmás vagyok hogyan kezdjek el kicsit leadni?

Figyelt kérdés

Hogyan lehetnék sportosabb ha elfáradok mert a tüdőm nem bírja a megterhelést. Nem vagyok gyógytestneveléses mert soha nem akartam az lenni a suliban és általában az szokott a tesi órákon is lenni h futó és ugró feladatok alól vagyok csak felmentve,de ha olyan időszak van hogy pollenszezon vagy beteg voltam vagy vmi akkor kiállhatok.

Tudom hogy akik aszthmások azoknak az úszás a jó de sajnos még ekcémás is vagyok...

Valaki aki hasonló helyzetben van tudna segítséget adni?

2011. aug. 8. 16:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Pedig a gyógytestnevelés lenne a neked való megoldás. Ott (ha jó a tanár) úgy tudsz fejlődni, hogy vigyáznak rád. Másik tipp: kérdezd meg tesitanárodat, mit tudna neked ajánlani. Harmadik tipp: ha legközelebb találkozol a betegségedet felügyelő szakorvossal, érdeklődj nála, mit szabad, mit nem.
2011. aug. 8. 17:48
 2/3 anonim ***** válasza:
asztmás ÉS ekcémás vagyok. futok :)) igaz hogy kiskorom óta szenvedek, de szerintem néhány hónap alatt be lehet hozni, hogy tudj olyan távokat futni, amivel már alakot formálsz. az úszáshoz pedig van köze az ekcémának? nemtudok róla... legalábbis nekem tesiórákon amikor úsztunk, semmulyen hátrányát nem tapasztaltam.
2011. aug. 8. 19:40
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen az ekcémának van köze az úszáshoz mégpedig az,hogy a klóros víz csípi. És én pl nem tudok kirepedt kézzel lubickolni..
2011. aug. 15. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!