Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kiprobalta mar valaki azt a...

Kiprobalta mar valaki azt a dietat, amikor csak csokit lehet enni?

Figyelt kérdés
ha igen bevalt?
2009. ápr. 10. 17:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
65%
miért kell ennyi féle diéta? miért nem jó a mezei diéta? csoki diéta, istenem a hülyeség magasfoka
2009. ápr. 10. 18:15
 2/12 anonim ***** válasza:
71%
Én a 90 napos elválasztó csokidiétára esküszöm.. egyik nap tejcsoki másnap étcsoki harmadik nap belga negyedik nap csak KAKAÓt szabad inni :D
2009. ápr. 10. 18:23
 3/12 anonim ***** válasza:
69%
Persze. Az egyoldalú táplálkozás okozhat súlyvesztést. De ezt diétának nevezni, háát.. vicces!
2009. ápr. 10. 18:32
 4/12 anonim ***** válasza:
29%

jah leépíted magad tőle szépen :DD

egyetek midnen nap

SZART!

2009. ápr. 10. 21:01
 5/12 anonim ***** válasza:
46%
Sose értettem, hogy hogy lehet ilyen diétának nevezett valamit komolyan venni. Ez az egészség megszentségtelenítése...
2009. ápr. 10. 21:25
 6/12 anonim ***** válasza:
82%
tiszta egészségtelen..
2009. ápr. 11. 07:13
 7/12 anonim ***** válasza:
85%
A kérdésre válaszolva: Sok idióta kipróbálta, semmire nem jó, csak jól hangzik mert nem kell érte tenni semmit csak csokitzabálni...
2009. ápr. 11. 14:46
 8/12 anonim ***** válasza:
77%

Naná. A napi adagom: minden reggel 10 bd túrórudi, tízórai 4 táblás milka, az ebéd az a hatlanmas milka: abból kekszes, epres meg mazsolás-mogyorós, utána uzsonna 1 nagy doboz bonbonmeggy és végül vacsira ami belefér: 7 táblás, 1 liter kakaó, 2 boboz csokisjégkrém és desszertnek csokiszirup mézzel, mert addigra már gyakorlatilag semmi édeset nem éreztem, csak így.

Ezzel a módszerrel 1 két allat 30 kilót fogytam. Épp most készülök sikerkönyvet írni róla. Már be is szerveztem pár celebet....

2009. ápr. 11. 20:11
 9/12 maundrel ***** válasza:
22%
az utolsó hozzászólónak: inkább maradtál volna csendben :)
2009. ápr. 13. 15:16
 10/12 anonim ***** válasza:
Ez csak irónia volt a részéről, tudod mi az? Nem hiszem. Egyébként hogy lehet kitalálni ilyen hülyeséget, hogy valaki csokitól akar lefogyni? Eszméletlen. Kicsit utána kéne néznie a kérdés feltevőjének a google-on, hogy mit jelent az, hogy diéta...
2009. ápr. 15. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!