Lesz erőm edzeni, vagy inkább ma hagyjam ki az edzést?
Figyelt kérdés
Hétvégén rengeteget ettem.2 nap alatt fél kiló csokit megettem, meg egy csomó olyant, ami nem fogyókúrás, híztam is 2 kg-ot, pedig azért nem ettem meg 14000 kcalt, nem értem, és reggel wc után mértem meg magam...Ma ezért egy méregtelenítő napot tartok.Nem eszek semmit, és iszom a salaktalanító teámat.Minden nap járok edzeni, de ma lehet, hogy rosszul lennék edzés közben, mert nem eszek semmit.Holnap már biztos, hogy megyek edzeni, holnap gyümölcs-zöldség napot tartok, aztán meg visszatérek a diétás étkezésemre, és soha az életbe nem fogok ennyit enni, mint hétvégén.2011. aug. 8. 13:49
2/9 anonim válasza:
Egyszer elrontottad,ne akard még1x. Valószínűleg túl keveset ettél,azért lett falásrohamod. Kicsit emeld meg a kaja mennyiséget és ne tarts ilyen koplaló napokat.
3/9 anonim válasza:
egyél rendesen ma és menj edzeni. nem mész semmire a méregtelenítéssel, sokkal többre mész ha ma egészségesen eszel és edzel.
4/9 Anna119 válasza:
Egyél nyugodtan. De kemény edzés helyet ma csiunálj otthon valami könnyítettet magadnak. A lényeg, h mozgásban maradj, és ne koplalj.
5/9 anonim válasza:
"egyél rendesen ma és menj edzeni. nem mész semmire a méregtelenítéssel, sokkal többre mész ha ma egészségesen eszel és edzel." úristen! Ezen majdnem elkezdtem sírni! Komolyan van még értelmes ember ebben a témakörben bixen kívül?
Egyél, ne méregteleníccsssééé semmi értelme nincs. Edz normálisan!
Azért "híztál" 2kgt mert feltöltötted a glikogén raktáraid ami vízmegkötéssel jár.
A holnapi zöldség gyümölcs napot meg most azonnal felejtsd el, így is már elb4sztál fél napot ilyen hülyeségre, hogy méregtelenítés... pff... Nem célod egy kicsit sem az izommegtartás? Ez az legyél plötyi, kit érdekel.
6/9 anonim válasza:
annyira jó, ahogy osztanak másokat.:)))
egyél valamit (ne csokit.:D) és menj edzeni.
7/9 anonim válasza:
Honnan a fenéből szeditek ezeket az ötleteket????? Szinte minden nap leírjuk ugyanazt, hogy hogyan kéne diétázni, hogy zsírból fogyj, erre jössz a méregtelenítéssel, meg a zöldség gyümölcs nappal??? Még hányszor óhajtod ugyanazt meghallgatni?? Vagy úgy gondolod, hogy te jobban tudod?? Ok, akkor csináld, ahogy akarod, de akkor miért kérsz tanácsot, amikor már a kérdés megírásakor tudod, hogy nagyjából ki mit fog rá válaszolni...
8/9 A kérdező kommentje:
Nem ettem ma semmit, de nem is mentem el edzeni.Majd holnap lesz erőm, de megpróbálok holnap 300 kcal-nál nem többet enni, és azt is csak zöldségből és gyümölcsből.El vagyok keseredve, hogy egy hétvége alatt ennyit híztam.Nagyon sokat sírtam e miatt, meg is fájdult a fejem a sok sírástól.
2011. aug. 8. 21:49
9/9 anonim válasza:
MARHA! Az a +hízás" csak víz meg kaki! 3 nap múlva max. fél kg maradt volna rajtad, ha nagyon sokat zabáltál...300 kcalnál a reggelim is több. Ennél a macskám is többet eszik, aki csak 2 kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!