Babát tervezünk. Az első pozitív tesztig folytathatom az edzést? Felülés, gugolás, taposás. Vagy már most hagyjam abba?
Nyugaodtan tornázz, és is jártam, és elsőre teherbe estem. Én konditerembe jártam, de nem emeltem súlyokat, csak kardio, meg felülés, bordásfal, stb. Szóval ha jönni akar, jönni fog. A + teszt után is jártam, csak lightos üzemmódba kapcsoltam. Pl.: nem futottam, csak emelkedőre állítottam a gépet, és gyalogoltam. + bicikli + taposógép. Semmi bajom nem lett.
A második gyerek nehezen jött össze (Ez persze relatív, a 8. hóban),
kb. 4 hósan lekezdtem vigyázni, és akkor sem jött, aztán elmentünk nyaralni, ahol strandoltam, ugráltam a vízben a lányommal, boboztam, stb, és akkor lettem terhes. Szóval nálam nem hogy ártott volna, de jó hatással volt a mozgás.
Szerintem a felülést és a guggolást hanyagold, mert igenis összejöhet hipp-hopp a baba.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!