Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A sulyzos edzest es a kardiot...

Timtimi kérdése:

A sulyzos edzest es a kardiot hogyan kell kombinalni? + aerob?!

Figyelt kérdés
Regisztraltam egy oldalra fasttrackforfatloss...kim lyons nevu holgy az egyik trener es tanacsado, ha valaki latta a the biggest loser c musort, egyik evben o is edzo volt...nah a lenyeg...azt mondja, hogy sulyvesztesre sokkal hatekonyabb, ha mondjuk egy szet bicepsz utan 1 perc kardio, meg egy szet es meg egy perc kardio....tehat vegig a sulyzozas alatt akkor kell egy-egy percnyi vagy akar tobb kardiot is bevinni???? ..... vagy vegigcsinalni a sulyzos edzest es utanna aerob kb 60 perc....es azon a napon mikor nincs sulyzozas, akkor kardio??? vagy ez hogy legyen...nem tudom eldonteni, hogy hogyan csinaljam.....
2011. aug. 29. 15:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én azt mondom, heti 3 súlyzózás, a pihenőnapokon kocogás, biciklizés, úszás. De vigyázz, ne hajtsd túl magad!
2011. aug. 29. 15:47
 2/5 bix ***** válasza:
100%

a fogyás mellé azért javasolnak súlyzós edzést mert az segít megőrizni a meglévő izomzat jelentős részét. a kardió meg a megfelelő kalóriamennyiség elégetésében segít, egy jó diétával ez a legjobb út a tartós és látványos fogyáshoz úgy, hogy a végén nem fogsz olyan alakot ölteni mint a koplaló libák...

3 súlyzós (súlyzós előtt kardió fölösleges...) súlyzós edzés után max de jobb lenne a pihenőnapokra időzíteni.

2011. aug. 29. 15:56
 3/5 A kérdező kommentje:
ertem es koszonom.......meg annyit, hogy a sulyzozas utan akkor max egy "lightosabb" aerob edzes az belefer nem?....csak mert jol esik mindeg utanna meg egy kis mozgas...
2011. aug. 29. 16:11
 4/5 anonim ***** válasza:
én úgy tudtam, hogy súlyzózás után tilos aerobozni.
2011. aug. 30. 21:29
 5/5 bix ***** válasza:
egy laza edzést simán mögé lehet ficcenteni max 20-30 percbe. ha tényleg az a cél hogy kipucold a raktárakat és maximalizáld a zsírbontást. persze nem jó minden edzés után és folyamat szétküldeni magad mert akkor meg az izom nem tud regenerálódni, de azért egy normális súlyzós edzés után még bele bele férhet, főleg ha nem egész testes volt (nekem hát és mell nap után van szálkásításkor egy kis aerob, 20 perc laza koc a padon és mindenki boldog)
2011. aug. 30. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!