Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Intervall futás hogy a legopti...

Intervall futás hogy a legoptimálisabb? és súlyzós edzés mellé?

Figyelt kérdés

szóval azt tapasztaltam hogy a napi 1 óra folyamatos közepes tempós futás nekem nem ért semmit ezért az intervallumos a következő célpont nemrég kezdem úgy hogy pár perc bemelegítő futás aztán 30perc (de van hogy több) 1 perc gyors és 2perc lassú és ez maradjon így vagy legyen 1-1perc? és hagyjak pihenő napot?

2. kevésnek érzem, vagy csak hiányosnak ezért gondoltam és olvastam hogy súlyzós edzés nem árt, de ezt valaki bővebben is kifejtené hogy miről szól? és inkább a test súlyos edzés miről szól mert másra nem igazán van lehetőség. köszi

és így a végére mielőtt valakinek eszébe jutna a diéta, egészséges táplálkozás hiánya, az már rendben van, nincs vele gond inkább azzal van a gond hogy még amit kéne is nehezen akarom megenni.

2011. aug. 6. 16:26
 1/4 anonim ***** válasza:

1. elsőnek menj 1perc gyorsat 2 perc lassút ha bírod akkor válts 1-1 percre. Pihenőnap heti 1-2 legyen mellette.

2. saját testsúlyos edzéshez gyakorlatok amiket tudsz csinálni:

Hasprés, lábemelés, guggolás, kitörés, fekvőtámasz, húzódzkodás, tolódzkodás, törzsemelés. Mindből csinálj pl így: mondjuk megy összesen 20 guggolás... akkor csinálj 3*14-15-öt. És így a többivel is.

2011. aug. 6. 17:51
 2/4 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm :) és szerintem menne 1-1el is a futás olyan 20-30 percig de azért várok még hogy belejöjjek, és azt még megtudhatom ezt hány percig kéne (eleinte és majd később is ami a max legyen?)
2011. aug. 7. 23:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Súlyzós edzés mellé nagyon max 1 óra. Megmondom neked őszintén én össz vissz 8 perc intervallumot tolok súlyzós edzés mellé.
2011. aug. 8. 06:33
 4/4 A kérdező kommentje:
jól van, köszi :)
2011. aug. 8. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!