Szerintetek milyenek a méreteim? Min kellene változtatnom? (edzés, futás, torna)
Figyelt kérdés
mell: 87
csípő: 98
derék: 65
comb:55
amugy 177cm vagyok és 17éves lány:)
előre is köszönök mindent
2010. aug. 7. 15:25
1/4 anonim válasza:
Szerintem rendben vagy. Úgy nagyjából biztosan. De azért nyugodtam tornázhatsz.:) Jajj de irigylem a vékony derekad.:S :P
2/4 A kérdező kommentje:
nekem pont az nem tetszik h a csípőhöz képest túl nagy a különbség...:S
mindig is ilyen "egybefüggő testet szerettem volna...:( nem széles csíapőt
2010. aug. 7. 15:37
3/4 anonim válasza:
Minek akarnál egybefüggőt? Hülyeség! Nekem nem lehet derekam, bele is gebedhetek, akkor se lesz. Szóval minek akarod eldobni azt az adottságot, amire a legtöbb nő vágyik? Nekem hasonlóak a méreteim (93/75!!/95,comb nekem is 55), de a hasam utálom! 184 magas vagyok, és ehhez is sok. Pedig nem sok zsír van rajta, egyszerűen soha nem lehet derekam, ilyen a testfelépítésem.
4/4 anonim válasza:
Nekem 80 a csípőm, a többi érték megegyezik a tiéddel, de én még így is sokallom. Én is inkább erre az egybefüggő tipusra hajaznék, bár tudom hogy sosem lesz az. Mondjuk egybe zsák sem szeretnék lenne:)):p Csak én is jobban szeretném ha közelebb lenne a derekamhoz (63 cm) legalább 10 centivel:p
Teljesen átérzem a helyzeted! Én igyekszem változtatni rajta (torna, futás, hulahopp, ugrókötél) minden ami használhat:p
Sok sikert neked! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!