756 kcal sok egy napra?
De minden nap szoktam futni 2x 25 percet vagy biciklizni ma pl:mind kettőt csináltam!
Próbáltam olyan hülye izét hogy 5x kell enni egy nap és egy dekát sem fogytam,sőt híztam is tőlle,neke csak így megy a fogyás...
Neked most kajálnod kéne, sokat, mozogni rengeteget, és akkor tök szép alakod lenne, és el sem cs.sznéd a hormonháztartásod, stb.
Ha így folytatod, elmegy a mensid, gyenge, bágyadt leszel, és csontsovány.
A szüleid meg rájönnek, és szépen etetni fognak, v elvisznek kh-ba, ahol normál súlyra visszahizlalnak. Kva sz.r lesz (5x sok kaja mozgás nélkül), de így jártál.
Ja, és simán belecsúszhatsz egy anorexiába, sőt, ha te ilyen méretekkel fogyni akarsz, már kialakulóban a dolog.
Nagyon tönkreteszed magad, ha ezt így folytatod.
És nem az az irigylendő, ha valaki képes és éhezés nélkül kibírja 500 kcal per nap, hanem az, ha 2000-et eszik, és mellette tartja a súlyát. Ha még sportolsz is, akkor nagyon ajánlom, hogy gondold át az életed, mert még elég sok évig élsz hozzá, hogy ez visszaüssön! A szervezeted annyira hozzászokik az alacsony kalóriához, hogy ha később többet ennél (amire lássuk be hatvan év alatt még lesz sok esély) akkor attól többet fogsz hízni, mint egy átlagos táplálkozású ember sokkal többtől. Soha nem lesz módod normálisan kajálni, de ez még a létfenntartáshoz sem elég, úgyhogy erőtlen, csoffadt, beteges nő leszel... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!