Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez mennyi kcal egy napra?

Ez mennyi kcal egy napra?

Figyelt kérdés

Reggelire 1 tk kenyeret sonkával, kis sajttal, uborka és fél paprika, 1 kocka csoki és tea

tizórai: 1 alma, 1 dió

ebéd: húsleves, benne főtt zöldségek és egy kis marhahús

uzsi: 1 alma, 1 dió

vacsi: keserű gomba főzve, majd sajttal beraktam a mikróba és egy ubi. Fini volt

Majd késöbb 1 alma, 1 barack és egy kis pohár kakaó édesitővel.

Az a baj, hogy nem sovány sajt v micsoda... és még pár szeletet csak úgy üresbe is megettem.. úgy szeretem de sok kcal lehet benne:(

2010. júl. 20. 17:14
 1/6 anonim ***** válasza:
hát igy most ezt nem tudom, de egyébként nem olyan sok, csak télleg a sajtot nélkülözni kéne...énis imádom :P:)
2010. júl. 20. 17:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Bőven belefér akkor is ha fogyózol.
2010. júl. 20. 17:48
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem sok kalória, de nincs benne gyakorlatilag semmi hasznos :-(

Alig tartalmaz fehérjét, és gyakorlatilag az összes ételt hanyagolni kéne fogyókúra alatt. (dió 2x, kenyér, sajt, csoki, kakaó)

2010. júl. 20. 18:05
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó: na nehogy már a diéta a lemondásról szóljon!

Diót igaz hogy kétszer evett, de összesen 2 darabot. Az szinte semmi. Az olajos magvakban regeteg vitamin, ásványi anyag van, amire szüksége van a szervezetnek, így korlátozott mennyiségben persze, de nyugodt szívvel lehet enni még fogyókúra alatt IS. Béres Alexandra írta egyszer, hogy napi 10-15 szem olajos mag simán belefér az étrendbe akár minden nap is. A kenyér teljes kiőrlésű volt és reggelire ette, ez nemcsak hogy belefér, de kell is. 1 kocka csoki nem egy nagy mennyiség. A kis pohár kakaó szintén. Akkor most már tejet sem lehet inni? A sajt az már húzósabb ha sokat eszel belőle, mert elég zsírosak, de mivel egész nap nem sokat ettél, ezért szerintem ne fájjon a fejed miatta.

2010. júl. 20. 20:15
 5/6 anonim ***** válasza:

Az utolsó előtti vagyok. Persze, hogy lehet enni valami finomabbat, de mondjuk akkor egész nap 1 kocka csoki a "kevésbé fogyós". Ez a diéta meg jóformán csak ilyen ételekből áll.

Olajos magvat tényleg kell enni, de inkább mandulát, vagy kesudiót, a sima dió nem jó. És nem naponta 2x.

Főleg az a gond, hogy hiányzik minden egészséges alapétel ebből az étrendből. Csirkemell, barnarizs, saláták, brokkoli, zsírszegény túró, zabkorpa... Ilyesmit kéne inkább enni.

Persze függ attól is, hogy hány kiló felesleg van az illetőn. Ha több mint 20 kiló, akkor sok finomság belefér, ha az utolsó 2-3 kilót szeretné leadni akkor szinte semmi.

2010. júl. 20. 20:53
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát én inkább súlyt tartani akarok, mondjuk azért még kellene formálodjak, de ezért sportolok, futás és torna. Egyébként 163/52 és 17 vagyok. Hát most ezen a napont nem szerepelt csirke, de általában az szokott lenni vacsira zöldségekkel, vagy főzelékkel. Az a kocka csoki egy héten 3x ha előfordul, hogy annyira ne kivánjam az édességet:) a kakaó az meg édesitővel persze. Nem mindennap ez az étrendem, változatos.. de most mért mondjak le a tk kenyérről is? Elég mindenről lemondtam, csak most kicsit bekavart ez a sajt dolog:D de már nem hat meg annyira, mivel sportolok is. Az utolsó előttivel egyet értek, köszi Ja és a kakaó se mindennapi. Az ebéd az meg mindig leves.
2010. júl. 20. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!