Ez mennyi kcal egy napra?
Reggelire 1 tk kenyeret sonkával, kis sajttal, uborka és fél paprika, 1 kocka csoki és tea
tizórai: 1 alma, 1 dió
ebéd: húsleves, benne főtt zöldségek és egy kis marhahús
uzsi: 1 alma, 1 dió
vacsi: keserű gomba főzve, majd sajttal beraktam a mikróba és egy ubi. Fini volt
Majd késöbb 1 alma, 1 barack és egy kis pohár kakaó édesitővel.
Az a baj, hogy nem sovány sajt v micsoda... és még pár szeletet csak úgy üresbe is megettem.. úgy szeretem de sok kcal lehet benne:(
Nem sok kalória, de nincs benne gyakorlatilag semmi hasznos :-(
Alig tartalmaz fehérjét, és gyakorlatilag az összes ételt hanyagolni kéne fogyókúra alatt. (dió 2x, kenyér, sajt, csoki, kakaó)
Utolsó: na nehogy már a diéta a lemondásról szóljon!
Diót igaz hogy kétszer evett, de összesen 2 darabot. Az szinte semmi. Az olajos magvakban regeteg vitamin, ásványi anyag van, amire szüksége van a szervezetnek, így korlátozott mennyiségben persze, de nyugodt szívvel lehet enni még fogyókúra alatt IS. Béres Alexandra írta egyszer, hogy napi 10-15 szem olajos mag simán belefér az étrendbe akár minden nap is. A kenyér teljes kiőrlésű volt és reggelire ette, ez nemcsak hogy belefér, de kell is. 1 kocka csoki nem egy nagy mennyiség. A kis pohár kakaó szintén. Akkor most már tejet sem lehet inni? A sajt az már húzósabb ha sokat eszel belőle, mert elég zsírosak, de mivel egész nap nem sokat ettél, ezért szerintem ne fájjon a fejed miatta.
Az utolsó előtti vagyok. Persze, hogy lehet enni valami finomabbat, de mondjuk akkor egész nap 1 kocka csoki a "kevésbé fogyós". Ez a diéta meg jóformán csak ilyen ételekből áll.
Olajos magvat tényleg kell enni, de inkább mandulát, vagy kesudiót, a sima dió nem jó. És nem naponta 2x.
Főleg az a gond, hogy hiányzik minden egészséges alapétel ebből az étrendből. Csirkemell, barnarizs, saláták, brokkoli, zsírszegény túró, zabkorpa... Ilyesmit kéne inkább enni.
Persze függ attól is, hogy hány kiló felesleg van az illetőn. Ha több mint 20 kiló, akkor sok finomság belefér, ha az utolsó 2-3 kilót szeretné leadni akkor szinte semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!