Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 756 kcal sok egy napra?

756 kcal sok egy napra?

Figyelt kérdés
Lehet vele fogyni,vagy elrontottam?
2011. aug. 8. 13:43
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Hogy érted,hogy végigalszom?
2011. aug. 8. 14:41
 12/25 anonim ***** válasza:
úgy érti, hogy végigalszod a napot. és nem csinálsz semmmit. :)
2011. aug. 8. 14:45
 13/25 anonim válasza:
nem az előző vagyok, de gondolom úgy, hogy napközben nem elég ennyi, ettől vagy rosszul leszel és szédülni fogsz, vagy egy idő után a nagy kalóriahiány miatt falórohamaid lesznek. nem akarlak megijeszteni, de ezt nem szabad ilyen drasztikusan csinálni, szép fokozatosan kell. fokozatosan csökkentsd a kalóriabevitelt és mozogj egyre többet, de ne egyik napról a másikra.
2011. aug. 8. 14:45
 14/25 A kérdező kommentje:
De ezt nem most kezdtem és kevesebbet szoktam enni,olyan 500 kcal körül és mégis bírom!Ma többet ettem,mint szoktam...
2011. aug. 8. 14:47
 15/25 anonim válasza:
igen, de ezt nem lehet hosszútávon csinálni, hidd el nekem, már van benne tapasztalatom, nem véletlenül mondják azt, h ha fogyni akarsz életmódváltásra van szükség, a diéta csak ideiglenes fogyásra elég
2011. aug. 8. 14:50
 16/25 anonim válasza:
és miket eszel egy átlagos napon?
2011. aug. 8. 14:51
 17/25 A kérdező kommentje:
Reggel almát vagy energiaitalt,ebédre pedig főtt kaját de abból keveset!Meg ha fáradt vagyok este még 1 energiaitalt!(de ez ritkán van,mert tudom,hogy egészségtelen)
2011. aug. 8. 14:53
 18/25 anonim válasza:
az nagyon kevés:/ és egyébként hány éves vagy, és ha szabad tudni, hány centi és hány kiló? csak segíteni próbálok...
2011. aug. 8. 14:56
 19/25 A kérdező kommentje:
Már leírtam,hoggy 15 éves vagyok egyébként 174 cm 58kg!
2011. aug. 8. 15:00
 20/25 anonim válasza:
de hát az egyáltalán nem sok.... akkor pláne többet kellene enned. főleg ilyen korban megsínyli az egészséged ha most nem táplálkozol rendesen. hidd el nekem, hogy nem kell kevesebbet enni, csak figyelj oda, hogy mit eszel, és válaszz magadnak valamilyen sportágat, amit egy héten min. 2 alkalommal is tudsz űzni esetleg csapatban, és legalább új emberekkel is ismerkedhetsz közben
2011. aug. 8. 15:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!