Ha minden nap 80 percet Zumbázok, és persze odafigyelek az étkezésre, akkor mennyi idő alatt látszik meg az eredmény?
küldenél pár zumbás linket???
nekem nagyon tetszik, de sajna ahol én lakok itt nincs, februárban viszont költözés, és már meg fogom tudni oldani, allig várom. Úgyh sajna én nem sportolok semmit:( Marad nekem is az itthoni torna, meg felülés lábemelés, a futást pedig utálom, nekem a zumbához hasonló sportok jönnek be.:) Írtad h 4 napja kezdted, ha betartod akkor sztem 1 hónap alatt 5-6 kilótól meg fogsz tudni szabadulni, onnan veszem mert én sport nélkül 3 kiló ment le egy hónap alatt neked elvileg a duplája fog lemenni, és az étkezésed is jól beállítottad. Szurkolok neked
Kedves Kérdező!
a "sok" zöldség és gyümölcs, illetve a "kevés" szénhidrát olyan formán szubjektív megközelítés, hogy nem lehet jó.
figyelembe véve, hogy a gyümöcsök cukrosak, ami szénhidrát és elvileg figyelsz rá, hogy sokat egyél. emellett arra is figyelsz, hogy kevés szénhidrátot egyél, de nem szabsz minőségbeli feltételt (szénhidrát ugyan úgy van a mekis szemétben, meg a barnarizsben..)
Ahány edző, annyi féle zumba lépés. :)
Nem kell rákészülni.
Hozzánk jóval több mint 70 kilósak is járnak, és bírják.
http://www.youtube.com/watch?v=qsSrq3HBa7A
http://www.youtube.com/user/lovezumba <- itt nagyon sokat találsz :)
köszi szépen a linket:)
ma 10:20
nem tudom mi bajod, a kérdező sztem nagyon jól csinálja. Gyümölcscukor van benne,és szénhidrát is, és? másba is van! és viszonyításképp 6.5 szénhidrát van a g.dinnyébe és 1 kiflibe 20,8 szénhidrát ugyh tudatossan táplálkozik és jól csinálja a gyümölcsökbe minden alacsonyabb. Én is rengeteg gyümölcsöt eszek, lehet, sőt kell is.
Mekibe pedig nem megyek, a barnarizsben pedig lassan felszívódó szénhidrát van, ami jó, tehát azt lehet enni, kis mennyiségben.
Ezt mondta a kommentelő is. Ugyanúgy van bennük szénhidrát, mégsem mindegy, melyiket választod.
...
Mellesleg a gyümölcsben fruktóz van, amit bazi gyorsan lebont a szervezet. Nem lesz tőle energiád hosszú távon. Az energiát pedig a szénhidrát adja, akár tetszik, akár nem. Hogy akarsz sportolni energia nélkül?
igen, Kedves Kerdezonek vannak alapjai, es mar igy is sokkal tobbet tud egy atlagos buta embernel, ami tok jo, de erdemes lenne meg annyit foglalkozni a temaval, hogy azt megertse, nem csak az elelmiszer minosege es relativ mennyisege szamit, hanem pontosan mennyi is az a nem sok, vagy keves amit elfogyaszt.
ezutan mar egesz rendben lenne minden. a barnarizs nagyon jo, de igazabol abbol sem keveset kellene enni, hanem amennyire a szervezetnek szuksege van. :)
"atlagos buta embernel" Ez meg micsoda? Birom az ilyen hozzáálást. Meg hogy annyit együnk amennyi a szervezetnek szüksége van. Ha itt tartunk a szervezetnek arra van szüksége hogy ne legyél éhes, és bevidd mindenből a megfelelő mennyiséget. Viszont a szükség és az igény nem ugyanaz, és manapság az emberek inkább igény szerint táplálkoznak mint szükség szerint, persze ez nem jelenti azt hogy többet vinne be a szervezetébe a kelleténél. Igényes táplálkozás mellett is lehet valaki vékony
ma 13:15 -ös a fruktóz és a gyümölcscukor egy és ugyanaz,és igen ezt gyorsabban bontja a szervezet. És szerintem arról szó nem volt hogy nem vinnénk be szénhidrátot, ha pedig valaki ugy érzi hogy a diéta melett nagyon erőtlen, akkor úgy is diétát változtat, sportolni pedig simán lehet attól függetlenül, hogy kevesebb szénhidrát megy be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!