Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ugye fog vékonyodni a lábam?

Ugye fog vékonyodni a lábam?

Figyelt kérdés
Kb.2 hete kezdtem el diétázni,és mellette futok is,heti többször,30 percet.1 kg-t már fogytam,de ugyanannyi háj van még a lábamon,sőt,talán izmosabb is lett.Ugye ez fog változni?nem akarok izmos lábakat,csak szeretném,ha lemenne róla a zsír.
2011. aug. 7. 13:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha tovább futsz ilyen lábad lesz: [link]

Max csak bedurrant egy kicsit de nem igen valószínű, hogy izmosabb lett. Idő kell hozzá, biztosan fog lemenni zsír, de én akkor is teljes testes edzést javaslok

2011. aug. 7. 13:21
 2/4 bix ***** válasza:
jah hallottam csókáról frutti... szerencsétlen nagyon megjárta... 3 hétig futott, diétázott, aztán reggel felkelt és így nézett ki. durva azért. én ezért javaslom inkább mindig a fedettpályás távolbanézést, vagy a 100-as csatornaváltót. de igazán hatékony csak a 200 női mell lenne:D
2011. aug. 7. 13:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Ja... volt egyszer a national geographic is, egyszer foglalkoztak a témával. Alig hiszem el, hogy ez ő volt: [link] Ez nekem felfoghatatlan...
2011. aug. 7. 13:38
 4/4 A kérdező kommentje:

de hülyék vagytok,már bocsánat:DD

Az a fedett pályás távolbanézés nem is hangzik rosszul...de a 200 női mell se,de akkor inkább az én esetemben legyen 200 férfi mell,azért az mégiscsak jobb:))

2011. aug. 7. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!