Ugye fog vékonyodni a lábam?
Figyelt kérdés
Kb.2 hete kezdtem el diétázni,és mellette futok is,heti többször,30 percet.1 kg-t már fogytam,de ugyanannyi háj van még a lábamon,sőt,talán izmosabb is lett.Ugye ez fog változni?nem akarok izmos lábakat,csak szeretném,ha lemenne róla a zsír.2011. aug. 7. 13:10
1/4 anonim válasza:
Ha tovább futsz ilyen lábad lesz: [link]
Max csak bedurrant egy kicsit de nem igen valószínű, hogy izmosabb lett. Idő kell hozzá, biztosan fog lemenni zsír, de én akkor is teljes testes edzést javaslok
2/4 bix válasza:
jah hallottam csókáról frutti... szerencsétlen nagyon megjárta... 3 hétig futott, diétázott, aztán reggel felkelt és így nézett ki. durva azért. én ezért javaslom inkább mindig a fedettpályás távolbanézést, vagy a 100-as csatornaváltót. de igazán hatékony csak a 200 női mell lenne:D
3/4 anonim válasza:
Ja... volt egyszer a national geographic is, egyszer foglalkoztak a témával. Alig hiszem el, hogy ez ő volt: [link] Ez nekem felfoghatatlan...
4/4 A kérdező kommentje:
de hülyék vagytok,már bocsánat:DD
Az a fedett pályás távolbanézés nem is hangzik rosszul...de a 200 női mell se,de akkor inkább az én esetemben legyen 200 férfi mell,azért az mégiscsak jobb:))
2011. aug. 7. 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!