Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A futástól vékonyodni fog a...

Timido kérdése:

A futástól vékonyodni fog a lábam?

Figyelt kérdés
célom a vékonyítás lenne. Milyen tempóba, és meddig? köszi a válaszokat előre is! :)
2011. máj. 12. 23:16
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
A futástól nem fog vékonyodni. A láb a fogyástól és a futástól vékonyodhat. A vádli erősödni fog (tehát izmosabb lesz) a combból viszont lehet leadni.
2011. máj. 13. 00:15
 2/8 anonim ***** válasza:
63%

A nem vagy futó,akkor valszeg kocogás lenne csak.

Nagyszerű az állóképesség fejlesztéséhez.

Ha testzsírt akarsz leadni,akkor diéta kellene neked elsősorban,meg valami normális csoportos edzés,min egy órás pl spinning.

Mellette meg kocoghatsz is.

2011. máj. 13. 00:16
 3/8 anonim ***** válasza:
62%
NINCS CÉLZOTT ZSÍRÉGETÉS!
2011. máj. 13. 01:41
 4/8 anonim válasza:
52%
És az előzőnak van ám igaza. A futás a legjobb a fogyásra, mivel akkor mozgatod meg a legtöbb izmod. De onnét fogsz először fogyni, ahonnét neked genetikailag a legkönnyebb. Ez mindenkinél más. Kezdj el futni, és majd kiderül nálad mi a helyzet. Arra meg vigyázz, hogy amit megeszel, azt égesd is el, és igyekezz ne túl sok tésztát, krumplit, rizst, meg ilyesmit enni.
2011. máj. 13. 03:37
 5/8 anonim ***** válasza:

Akkor leírom, én mit tapasztaltam: soha nem volt olyan formás és vékony a lábam, mint amikor futni jártam.

Lehet, hogy én egy genetikai csoda vagyok. :)

Ugyanannyit ettem, mint addig, de esténként elmentem 40-50 percet kocogni: váltott tempóban. Mivel hol dombnak fel, hogy lefele mentem, egy erdős, földes úton. Elég sokat le is adtam a nyáron, és nagyon szép, szálkás vádlim lett, meg sokkal vékonyabb combom.

Ezt most perpill tornával sehogy se tudom elérni, futni meg egyszerűen nem tudok elmenni. :(

Tegyél egy próbát, ennyit megér. 3 hónap után látni fogod az eredményét.

2011. máj. 13. 08:35
 6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! ma reggel voltam futni :) 35 perc körül volt. hetente hányszor jártál futni? :)
2011. máj. 13. 08:51
 7/8 anonim ***** válasza:
63%
En minden masnap futok 2 -3 orat. A vadlim nagyon szep izmos,de a combombol nagyon sokat fogytam miota futni jarok.Persze fel ora nem eleg. Minimum 2 kor a Margit szigeten.
2011. máj. 13. 10:17
 8/8 A kérdező kommentje:
majd én is gondolom javulok. Utoljára tavaly nyáron jártam futni. ahhoz képest jó eredmény a 35 perc.. :)
2011. máj. 13. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!