Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Elég lesz ez napi mozgásnak?...

Elég lesz ez napi mozgásnak? (125 kg)

Figyelt kérdés

Elszeretnék kezdeni mozogni is diéta mellé. 125kg/183-184cm és fiú vagyok. Eddig kipróbáltam a futást, biciklizést, de sajnos súlyom miatt a futás nem jó, és mivel dombos vidéken lakom ahol gyorsan kifáradok így a bicikli sem jó számomra.

Ezért írtam magamnak egy saját edzéstervet, olyat ami átmozgat mindent és ezzel kapcsoltban kérnék segítséget jó, nem jó stb.

5x20 fekvőtámasz

5x10 bicepsz (nem tudom a nevét)

5x10 tricepsz (nem tudom a nevét)

3x(5x10-15) váll (3 különféle gyakorlat: előreemelés, nyak mögüli nyomás, mellhez emelés)

5x30 has (oldalsó hasizmokra)

5x20-30 hasprés

5x10 lábemelés

5x20 törzsemelés

5x20 vádlizás (nem tudom a nevét)

5x20 combra (nem tudom a nevét)

Lényegében ennyi lehet hogy lennének apró változtatások, de semmi nagy.

Otthon végezném ezeket a gyakorlatokat, mindennap. Próbáltam úgy hogy mindenre dolgozzak és átmozgassam az egész testem.

Hatásos lenne ez mozgásnak, fogynék tőle?

2011. aug. 4. 08:08
1 2
 11/12 anonim válasza:

Ha zsírt akarsz égetni, - márpedig igen - olyan gyakorlatokat végezz, amik kellőképpen felviszik a pulzusod.A séta (ami intenzív és hosszú) nagyon jó, én is így kezdtem anno.1-2 hét után már másba is belekezdhetsz. Ne nagyon hajszold túl magad mert a szívednek lehet túl nagy falat lenne.Egyébként guggolni én sem bírtam sokat,mert nagyon fájt a térdem tőle.

Hajrá!

2011. aug. 7. 14:12
 12/12 anonim ***** válasza:
Ne hallgass erre, ne hallgass arra.... haha. Ennyi erővel ne fogyókúrázz mert egészségtelen, megterheli a szervezetedet. Mondjuk szerintem ez a terv úgy szar ahogyan van. Inkább erősítő mint fogyasztó. Meg el vannak túlozva a számok. Pl. kétlem hogy akár egyszer 20 fekvőtámaszt meg tudnál csinálni, nemhogy 100-at! De kitartó sem leszel, mert már a bringázástól nyafogsz pedig neked futnod kellene!
2011. aug. 8. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!