Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 176cm 72 kg vagyok és hatalmas...

176cm 72 kg vagyok és hatalmas a hasam miért?

Figyelt kérdés
ha lefogynék 55kra akkor eltűnne?
2011. júl. 31. 18:36
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség, ne írjátok már, hogy el van hízva, mert rohadtul nem igaz!
2011. aug. 4. 16:05
 22/28 anonim ***** válasza:
63%
De nagyonis igaz. 60kiló lenne az ideális kb. neki.
2011. aug. 4. 16:47
 23/28 anonim ***** válasza:
És azért nagy a hasad mert dagadt vagy és mert hasra hízol. Ez egyénfüggő ki hova hízik.
2011. aug. 4. 16:48
 24/28 anonim ***** válasza:

jajj ugyanmár. nem elhízott, hanem van rajta valamennyi, de nem ELHÍZOTT. valószínűleg azért nagy a hasa, mert:

1. edzetlen, kezdj el edzeni, laposodni fog valamennyire, plusz nem árt úgysem leadnod néhány kilót.

2.fel van puffadva-szintén összefüggésbe hozható az étrenddel, kezdj el edzeni, jobb lesz az emésztésed is.

3.valamilyen emésztési gondod van, nézz utána. (ez már a komolyabb kategória, szerintem nem ez a helyes opció).

Tehát, kezdj el edzeni, majd 'lemegy' a hasad.

2011. aug. 4. 19:09
 25/28 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak te gondolod, hogy nagy a hasad. RAkj fel egy kepet, es eldöntjük
2011. aug. 4. 19:58
 26/28 anonim ***** válasza:

Én írtam,h 52kiló vagyok és nem viccelek, óriási hasam van, mármint zsíros teljesen,de mindenhol vékony vagyok (Lány!)

Egyáltalán nem vicces,mert nagyon hülyén néz ki és barátaim is észre szokták venni,és oltanak vele. Valakinek tetszik h pocim van de amúgy sztem nem normális h mindenhol vékony vok és a hasamon meg rendesen markomba tudom venni a hasamat!

2011. szept. 20. 23:13
 27/28 anonim ***** válasza:
nekem tetszik, ha van egy kis pocija a csajoknak. nincs abban semmi.
2011. szept. 21. 21:44
 28/28 anonim ***** válasza:

Elözö es kerdezö!

nem raknatok fel egy kepet, persze csak ugy, hogy mindent kitakartok , amiröl felismerhetöek lennetek. :) kivancsi lettem, mit tartotok NAGY hasnak

2011. szept. 21. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!