176cm 72 kg vagyok és hatalmas a hasam miért?
"Kövér vagy, izom meg nincs rajtad. Ennyire egyszerű a képlet."
Igaz! Én ugyanennyi magasságal 65 kg vagyok (a testtömegindexen a normál felső határán vagyok) és mégis van egy nagyon kicsi háj a hasamon (nagy a testzsírszázalékom). Én a szálkásító étrendre és az aerob mozgásra esküszöm, az hatásos. 3-4 hónap alatt adj le vagy 10 kilót. (zsírból) Ja és végezz súlyzós edzést karra (pl. 6 -8 kg val kezdetnek, aztán 2-3 hónap mulva mehet a 10 kg is). Ezeket ajánlom neked:
[link] vagy
bicepszhez még ezt: [link] és végül [link]
Lemerem fogadni 17 év körül vagy. Ezen kell a fiataloknak nézni a súlyát, megnéztem a tiedet:
Testtömegindex: 23.2
Percentilis: 75-90 között
A gyermek enyhén túlsúlyos.
A súlyzós gyakorlatokról annyit, hogy a saját felelősségedre csináld. Először kezd 6 kg-val. Öcsém 170 cm és 60 kg, elég vékonynak néz ki. Ő 10 kg val ezeket simán megcsinálja. És nem izmos, hanem egyszerű karcsú de nem plöttyedt teste van.
utolsó: a testtömeg index egy baromság, számtalan olyan embert ismerek, akik a BMI megy egyéb szarok szerint ideális súlyban vannak, mégis ha rájuk néz az ember, mit lát? Ropi karok, szűk vállak, meg nagy bél.(fiúkról beszélek most)
A lényeg, hogyha belenézel a tükörbe, mit látsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!