A többiek hazudnak? Túlsúlyosok, hízós korszakban mennyit ettetek egy nap?
Figyelt kérdés
Sokaktól kérdeztem meg hogy mennyit esznek? Akik husik kicsit vagy nagyon, és nagyon meglepődtem hogy milyen keveset mondtak. Pedig 20-30kgmal kevesebb vagyok mint ők. Amikor én meséltem el, akkor meg azt mondták hogy ez baromi sok, és ha ők ennyit ennének mint én akkor sokkal kövérebbek lennének. És most nem tudom mivan. Lehet csak kamuztak?2011. júl. 31. 14:54
11/11 anonim válasza:
A válaszomból először is kiemelném az "elsősorban" és a "hajlam" szavakat, meg a betegség-hajlam részt (a felszívódási zavarok pl. gyakoriak, és gyakran eredményeznek soványságot nagy zabák mellett is). ;)
Meg mint írtam, amíg az ember neki nem áll úgy istenigzából ellenőrizni hogy pontosan mennyit, mit, mikor eszik, addig a saját ételfogyasztását is rosszul ítéli meg, nemhogy másét.
A férfiak izomtömege, alapanyagcseréje is magasabb a nőkénél, ergo természetes, hogy sokkal több táp fér a férjedbe, akkor is, ha ugyanolyan magasak vagytok és ugyanannyit nyomtok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!