Túleszem magam gyakran. Segítség? (lent)
Figyelt kérdés
Tegnap például mikor hazaértem, megettem egy tányér paprikáskrumplit, de utána ettem 1 kakaóscsigát, fél kürtöskalácsot, fél csomag tejkaramellát, 3/4 tábla csokit, 7 db zserbót és egy egész csomag Milka ChocoBiscuits-t.
Tudom hogy nem normális de nem tudok parancsolni magamnak! Nem vagyok kiéhezve, eszem rendesen amúgy. (178/58)
Mit gondoltok???
2011. júl. 27. 15:01
1/12 anonim válasza:
Talán unatkozol??? Más ötletem nincs. Amúgy ehhez képest a súlyodon semmi sem látszik meg, szóval vagy nem eszel rendesen napközben , vagy ezt nem adod elő túl gyakran, vagy piszokmázlista alkatod van, hogy nem hízol.
2/12 anonim válasza:
Ha ennél rendesen, nem 58 kiló lennél a 178 centidhez.
3/12 A kérdező kommentje:
nem unatkozom, nem azért eszem..ha megyek valahova és késésben vagyok, akkor is 'na még ezt eszem..na még azt....' és elég gyakran előfordul, minden nap megtörténne, csak valamelyik nap sikerül ellenállnom vagy nincs otthon semmi...amúgy 55 kg voltam, és az ilyen kajálásaim miatt lettem most 58..
2011. júl. 27. 15:09
4/12 anonim válasza:
egy nap miket eszel édességen kívül?sportolsz?
5/12 A kérdező kommentje:
sportolok heti 3x (zumba), és reggelire általában gyümölcs, délelőtt egy müzliszelet, vagy jóreggelt keksz, ebédre pedig rendes melegétel általában rizs+valamilyen csirkemell(rántott,sajtos,zöldséges stbstb) vagy valami tésztaféle..:)
2011. júl. 27. 15:17
7/12 A kérdező kommentje:
nem, általában 4x. reggeli,tízórai,ebéd,vacsora(és általában a vacsora után lesz a nagy zabálás, amikor mindent eszek amit csak látok...)
2011. júl. 27. 15:24
8/12 anonim válasza:
fej nélküli,egész alakos képet raknál fel?kösz
10/12 anonim válasza:
nincs fachom, képfeltoltés.hu nem raknád fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!