Milyen gyakran érdemes mérekedni, adatokat nézni,
összehasonlítani? Milyenek a mostani adataim?
Figyelt kérdés
Holnap kezdem a fogyókúrámat, reggel megyek is kocogni, étkezésre is fogok figyelni.
Most megértem magam, felírtam dátummal együtt a füzetbe.
A mostani méreteim:
Magasság: 161cm.
Testsúly: 60kg.
Derék: 70cm.
Csípő: 90cm.
Fenék: 94cm.
Comb (a combtőhöz közelebb): 58cm.
Comb (a térdhez közelebb): 48cm.
Ezek milyennek számítanak, mit gondoltok róla?
Milyen gyakran lesz érdemes mérekezni??
Ui.:kb. 5-6 kg-t szeretnék fogyni.
16/L
2011. jún. 15. 19:06
1/7 anonim válasza:
Én nem mérném magam konkrétan, azaz nem lennék a számok rabja, hanem: szemelj ki a szekrényedben egy-egy ruhát, amit nem tudsz felvenni - és legyen az a cél, hogy rádmenjen. :)
2011. jún. 15. 19:08
2/7 anonim válasza:
Azért nem árt 12 naponként méredzkedni (bocs, de nem mérekedni, mérekezni) Ha intenzív a kúra és a testedzés, akkor ennyi idő alatt már lehetnek mérhető változások.
2011. jún. 15. 19:21
3/7 anonim válasza:
Nem mérekedni hanem méreckedni!
2011. jún. 15. 19:36
4/7 anonim válasza:
Utolsó.
Egyre rosszabb.... (méredzkedni!)
2011. jún. 15. 19:41
5/7 anonim válasza:
Igazad van! Méredzkedni! Én írtam hogy méreckedni...
2011. jún. 15. 19:47
6/7 anonim válasza:
Én nem szeretek gyakran méredzkedni.Egyébként tényleg nem a kilók számítanak, mert akár 3 kg is lehet a testsúlyingadozás.Például nekem mielőtt megjön, 2 kg-mal nehezebb vagyok, mert visszatartja a szervezetem a vizet.Nézd a tükröt, és mérd a centiket.Ja és nehogy őrült koplalásba kezdj, mert még fejlődik a szervezeted.Életmódváltással lemegy az az 5-6 kg.Szerintem nincs sok felesleg rajtad, az adataid sem rosszak.5-6 kg fogyás bőven elég is lesz.:)Sok sikert!
2011. jún. 15. 20:21
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Nem szeretnék a jojó effektus áldozata lenni, inkább életmódváltás szerű a dolog, mintsem valami őrült diéte:))
Méredzkedést pedig úgy gondoltam, hogy x időnként megmérem a testsúlyom, a derék, csipő, fenék, comb méreteim és felírom a füzetbe. Ebből látom majd, hogy hogyan alakul a testem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!