Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Adjatok erőt nekem kérlek...

Adjatok erőt nekem kérlek titeket?!

Figyelt kérdés

sziasztok. Leírnám az én kis történetemet. előre is köszönöm hogy elolvasod: az utóbbi 1 évben feljött rám kb 10 kiló. ( akaratlanul) mindig is vékony lányka voltam,most pedig husis lettem. Elkezdtem már több fajta diétát,hozzá rengeteg mozgás ( mindig is sokat mozogtam) egy diétát elkezdek és abba hagyom azaz elkezdek zabálni. Mit csinálhatnék h ne zabáljak mindig? szeptemberig szeretnék 5 kilótól megszabadulni,már szinte bármi áron. Milyen diétát ajánlanátok? jó tudom egészségesen kell élni meg sport. de nem segített. Egy kis erőt kellene szereznem,biztatnátok egy picit ? holnaptól tényleg elkell kezdenem, még ha drasztikusan is nem érdekel már..

FALÁS ROHAMOM VAN! tele van a gyomrom de még mindig eszek,nem bírom tovább:S mindenki csak bánt bánt és bánt. adjatok valami tanácsot hogy ne zabáljak mindig,és legyen valami önbizalmam,legyen valami célom.. így nem ér semmit az életem...:S köszönöm hogy elolvastátok (: 15L ja és még mielőtt elfelejteném: Nagyon drasztikus lenne az atkins diéta ? :O

2011. júl. 25. 16:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nehéz elkezdeni,de tűzz ki egy célt magad elé.Ha van motivációd akkor sikerülnie kell.Egy hete kezdtem el.NINCS több zabálás,mozgás van.Próbálom a napi 5 étkezést betartani,keményen kalóriaszámolás...Azt hittem,hogy nem fogom tudni betertani,de sikerül,mert sikerülnie kell.Kalóriaszámolgatás közbe rájöttem,hogy elég kalóriadúsan táplálkoztam és kerese,hogy mit ehetnék ehelyett az ételek helyett.Ja húslevest ehetsz zöldséggel tészta nélkül,meg egy kis husit is köret nélkül,zöldséggel.Szóval kitartás,MOST sikerül fog!üdv
2011. júl. 25. 18:52
 12/14 anonim ***** válasza:

hány centi és hány kiló vagy? :)

amúgy tényleg csak a mozgás és a diéta segíthet, ha jól csinálod. nincs olyan, hogy az nem hat. sok sikert. ;)

2011. júl. 25. 19:23
 13/14 anonim ***** válasza:
Nálam is így volt :( Nagyon rossz volt. De most már kisebb tányérból eszek, és megállok ha elég. Én mindig szidtam magam, ha ezt megeszem akkor... blabla... vagy belenéztem a tükörbe :D csak te mondhatsz magadnak nem-et. Csak ennyi. NEM! ELÉG!
2011. júl. 25. 20:39
 14/14 A kérdező kommentje:

köszönöm a bíztatásokat ((:

167cm 66 kiló vagyok. és mindig is 50 -55 voltam. megint jólenne 55nek lenni (:

2011. júl. 25. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!