Adjatok erőt nekem kérlek titeket?!
sziasztok. Leírnám az én kis történetemet. előre is köszönöm hogy elolvasod: az utóbbi 1 évben feljött rám kb 10 kiló. ( akaratlanul) mindig is vékony lányka voltam,most pedig husis lettem. Elkezdtem már több fajta diétát,hozzá rengeteg mozgás ( mindig is sokat mozogtam) egy diétát elkezdek és abba hagyom azaz elkezdek zabálni. Mit csinálhatnék h ne zabáljak mindig? szeptemberig szeretnék 5 kilótól megszabadulni,már szinte bármi áron. Milyen diétát ajánlanátok? jó tudom egészségesen kell élni meg sport. de nem segített. Egy kis erőt kellene szereznem,biztatnátok egy picit ? holnaptól tényleg elkell kezdenem, még ha drasztikusan is nem érdekel már..
FALÁS ROHAMOM VAN! tele van a gyomrom de még mindig eszek,nem bírom tovább:S mindenki csak bánt bánt és bánt. adjatok valami tanácsot hogy ne zabáljak mindig,és legyen valami önbizalmam,legyen valami célom.. így nem ér semmit az életem...:S köszönöm hogy elolvastátok (: 15L ja és még mielőtt elfelejteném: Nagyon drasztikus lenne az atkins diéta ? :O
hány centi és hány kiló vagy? :)
amúgy tényleg csak a mozgás és a diéta segíthet, ha jól csinálod. nincs olyan, hogy az nem hat. sok sikert. ;)
köszönöm a bíztatásokat ((:
167cm 66 kiló vagyok. és mindig is 50 -55 voltam. megint jólenne 55nek lenni (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!