Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kérlek adjatok nekem 1 részlet...

Kérlek adjatok nekem 1 részletes tervet arról hogy 10 nap alatt kb-mennyi kilót lehet ledobni? és hogyan vagy honnan mert nagyon szükségem lenne rá

Figyelt kérdés
minden nap járok futni 2 km-t de nem sikerül csak jobban birom. előre is köszike
2011. jún. 21. 14:54
 1/7 anonim ***** válasza:
10 nap alatt maximum, nagyon maximum 1et. ha kevés rajtad a fölösleg akkor szerintem még annyit sem. persze fontos hogy miket eszel, mert ha szemetet, és sokat akkor nem fogsz fogyni.
2011. jún. 21. 15:01
 2/7 A kérdező kommentje:
óóó Akkor nekm nincs esélyemmegszépülni... mert 15-nap körül megyek balcsira 160-1605 centi között vagyok és 50-55 kg között...és a hasam a fenekem meg a combom nagy a hasamból 10 napalatt leadtam 12-cm mert 100-felülés naaponta elég kemény de hatásos meló volt.. szóval
2011. jún. 21. 15:04
 3/7 bix ***** válasza:

vagy nincs rajtad jelentős túlsúly, és nehezen megy le, vagy alapvetően el van rontva a kajád

http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__19..

2011. jún. 21. 15:05
 4/7 bix ***** válasza:
heti 1 kilóval tudsz számolni ha normálisan fogyózol. eszetlen diétával lehet többet is, csak utána meg jojózol mint a gép. helyi fogyás nincs, a hasazással semmit nem érsz el, főleg nem laposabb hasat... intervallumos futást kéne bevezetni, és 50 perces minimum idővel...
2011. jún. 21. 15:07
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha sok a felesleged, és nem eszel semmit, akkor akár 7-8 kilót is lefogyhatsz 10 nap alatt, csak természetesen ez nem zsírból lesz, meg hát rosszul is lennél.

Zsírból szerintem - ha a heti egy kiló fogyást tartjuk követendő példának és normálisan fogyózol- akkor szerintem egyet. Maximum másfelet, de az egészséges táplálkozás miatt sokkal laposabb lesz a pl. hasad + a fogyókúra elején általában vizet is vesztesz, tehát azért egy kis eredménye lesz ennek is.

Nem tudom, mennyi plusz kilód van, de gondolom nem 10 nap alatt szedted fel őket. Így ne is 10 nap alatt akard leadni őket, mert tönkretennéd magad a buta diétákkal. Annyira fontos meg semmi nem lehet 10 nap múlva sem, ami megérné, hogy az egészségedet kockáztasd.

2011. jún. 21. 15:09
 6/7 anonim ***** válasza:
nem 10 nappal a nyaralás előtt kell kapkodni.. max 1 kilót leadhatsz de 10 nap alatt nem érsz el látványos változást még akkor sem ha egész nap csak tornázol..
2011. jún. 21. 16:49
 7/7 A kérdező kommentje:
jó tudom és köszönöm..
2011. dec. 3. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!