Kérlek adjatok nekem 1 részletes tervet arról hogy 10 nap alatt kb-mennyi kilót lehet ledobni? és hogyan vagy honnan mert nagyon szükségem lenne rá
vagy nincs rajtad jelentős túlsúly, és nehezen megy le, vagy alapvetően el van rontva a kajád
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__19..
Ha sok a felesleged, és nem eszel semmit, akkor akár 7-8 kilót is lefogyhatsz 10 nap alatt, csak természetesen ez nem zsírból lesz, meg hát rosszul is lennél.
Zsírból szerintem - ha a heti egy kiló fogyást tartjuk követendő példának és normálisan fogyózol- akkor szerintem egyet. Maximum másfelet, de az egészséges táplálkozás miatt sokkal laposabb lesz a pl. hasad + a fogyókúra elején általában vizet is vesztesz, tehát azért egy kis eredménye lesz ennek is.
Nem tudom, mennyi plusz kilód van, de gondolom nem 10 nap alatt szedted fel őket. Így ne is 10 nap alatt akard leadni őket, mert tönkretennéd magad a buta diétákkal. Annyira fontos meg semmi nem lehet 10 nap múlva sem, ami megérné, hogy az egészségedet kockáztasd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!