Adjatok erőt nekem kérlek titeket?!
sziasztok. Leírnám az én kis történetemet. előre is köszönöm hogy elolvasod: az utóbbi 1 évben feljött rám kb 10 kiló. ( akaratlanul) mindig is vékony lányka voltam,most pedig husis lettem. Elkezdtem már több fajta diétát,hozzá rengeteg mozgás ( mindig is sokat mozogtam) egy diétát elkezdek és abba hagyom azaz elkezdek zabálni. Mit csinálhatnék h ne zabáljak mindig? szeptemberig szeretnék 5 kilótól megszabadulni,már szinte bármi áron. Milyen diétát ajánlanátok? jó tudom egészségesen kell élni meg sport. de nem segített. Egy kis erőt kellene szereznem,biztatnátok egy picit ? holnaptól tényleg elkell kezdenem, még ha drasztikusan is nem érdekel már..
FALÁS ROHAMOM VAN! tele van a gyomrom de még mindig eszek,nem bírom tovább:S mindenki csak bánt bánt és bánt. adjatok valami tanácsot hogy ne zabáljak mindig,és legyen valami önbizalmam,legyen valami célom.. így nem ér semmit az életem...:S köszönöm hogy elolvastátok (: 15L ja és még mielőtt elfelejteném: Nagyon drasztikus lenne az atkins diéta ? :O
"Nagyon drasztikus lenne az atkins diéta ?"
Igen, nagyon drasztikus, és ha már most falásrohamaid vannak, a szélsőséges szénhidrátmegvonástól azok csak hatványozódnának, nem bírnád tartani, mellesleg rohadt egészségtelen, pláne 15 évesen.
"jó tudom egészségesen kell élni meg sport. de nem segített"
Pedig ez lesz az egyedüli működő módszer (az "egészséges" mondjuk nem minden esetben szinoním a diétással, bár jó nagy a közös keresztmetszet).
A hozzáállásodat kell rendbetenni. Tanácsokat épp kaphatsz, ha visszaolvasgatsz, rengeteget találsz, de az akaraterőt és az elszántságot magadnak kell kifejlesztened és gyakorolnod. Ha meg esetleg egy különbejáratú hajcsárra van szükséged, aki folyamatosan ösztönöz, javaslom, hogy a környezetedben keresgélj, ne az interneten.
vegye el tolem?...
most is porkoltet foz -.- direkt csinalja...
hozza hus leves DIREKT AZT AKARJA H NE FOGYJAK!!!! holnaptol elkezdem,nme èrdekel akàrmit is foz-.- (:
koszonom a tanacsokat... elsonek : huu csiribu csiribàà.. kossz. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!