Lehetséges ez? Hol az átverés?
Múlt héten elkezdtem egy edzéstervet (futás), előtte sosem sportoltam. Elhatároztam, hogy minden hétfőn lemérem az adataimat, hogy nyomon kövessem a változást (az adatok pontossága érdekében valaki más mér és odafigyelünk arra, hogy mindig ugyanott mérjünk).
Megvolt a mai - 2. heti - mérés, és nagyon meglepett, hogy derékban és combban máris 3 centivel kevesebb vagyok, a hasamból is lement már 1 centi, de 1-1 centivel lett vékonyabb a karom és a vádlim is. A súlyom (165 centihez 61 kg), a csípőm és a mellem nem változott (ez utóbbi mondjuk nem is baj :)).
Ezek lehetnek reális adatok 1 hét után? Tudom, nem olyan nagy szám 1 centi, de én annyira meglepődtem. Vagy van erre valami magyarázat, és mégsem az, aminek látszik?
jézusom XD
Hát így gépen keresztül nagy figurának tűnsz,az már biztos :D
Egy biztos unatkozni nem lehet mellettem, vagy azért mert kiabálsz velem, hogy egy köcsög szemét vagyok, vagy azért mert benne vagy a hülyeségbe :)
Mindegy én most lépek eddzeni :) na további szép napot, hello ;)
az igen samu azért nem semmi a gyakorlat. mondjuk nekem pont fölösleges:) jobbulást, a nőktől meg én is ezt kapom, le se kell sz@rni. mondjuk párszor megkaptam hogy tudom hogy mit akar hallani a nő, csak én pont le se sajnálom, ami egyébként nem igaz, de aki presztízs kérdést csinál abból hogy vele vagyok vagy edzésen...
nah én betolom a vacsit aztán mentem regenerálódni:D
Köszi :)
Hát elég érdekes, de gondolkodtam mi legyen... Két lehetőség vetődött fel bennem, ez vagy a egyenes karú függés. Elsőnek az utóbbit néztem meg, de ott kisebb hangsúlyt kap a hüvelykujj és nekem pont azt kéne turbózni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!