Egészséges 8 hét alatt 16-18 kg-ot fogyni?
168 cm vagyok és 106 kg. Nem vagyok tohonya, puha, bőven van izmom is (anno sokat sportoltam), csak kerek vagyok mindenhol. Nagy mell, fenék, combok és egy van már hasam is.:-( Két éve szültem, szeretném összeszedni magam. Inkább itthon tudok mozogni, mert gyerkőccel max. bringázni tudunk. Futás, konditerem nehezen megoldható, mert a férjem későn jön haza, kiszámíthatatlan a munkaideje, hogy ö vigyázzon a pindúrra. Van egy elliptikus trénerem, azon szoktam nyomni. Vagy tudtok jó DVD-t? Étkezésre kellene odafigyelnem. Sajnos gyakran nasizok, ezért is híztam meg. Kenyerből általában a teljes kiörlést eszem, zsíros dolgokat nem szoktam, mert húst nem eszem, csak max. halat, de abból gyakran.Ti hogyan csinálnátok? Sok 8 hét alatt a 16-18 kg fogyás?
38/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!