Eddig 10kg-t fogytam, mennyit kellene még?
Június 8.-tól mostanáig 10 kg fogytam,75ről 65re,mennyit fogyjak még?
13/F,161 cm,65kg
Nem koplaltam!!!
Első vagyok! Igen, szerintem otthon is tudsz edzeni, viszont neked most az izomnövelés lenne a cél, amit nagy súlyokkal lehet elérni, ezért ajánlatos a konditerem. Viszont, ha otthon tornázol (fekvő, hasprés, stb..), akkor is érhetsz el szép eredményt! Sok sikert!!
U.I: Miért kéne szegény gyereknek lefogynia 55 kg-ra???? FIÚ!! nem lány...
"U.I: Miért kéne szegény gyereknek lefogynia 55 kg-ra???? FIÚ!! nem lány." jól mondod, fiú, nem férfi ;)
13 évesen ekkora magassághoz, normál életmód mellett kb 42-54 kg az egészséges, nem 60 felett
kérdező, biztos van a közeletekben olyan patika vagy orvos, ahol lehetséges testzsírszázalékot méretni
vagy esetleg, ha ezeken a helyeken jársz: [link]
Semmi különös,csak sokat futottam,bringáztam,és fociztam.
Étrendnél:nem ettem sokat mindenből csak abból amiből sok fehérje származik pl.:hús,sok zöldség mert azt "mindig" lehet enni,gyümölcsöt tízóraira és uszonnára,nem nassoltam pl.:amikor a többbiek fagyit ettek én nem ettem,ha palacsintát csináltunk abból se ettem,moziba semmi kóla,popcorn,
de a legfontosabb a kitartás
meg az vezérel hogy majd ne csúfoljanak,ez ad erőt mindig xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!