HELP! Miért állt meg a fogyásom, már egy hete? Eddig 11 kilót fogytam.
Figyelt kérdés
Még 10-et le szeretnék. Mindent ugyan úgy csinálok az eleje óta, de most megállt a fogyás egy hete ugyan annyi vagyok.. Mi az oka ennek? Hogyan lehet újra beindítani a fogyást?2011. jún. 13. 12:38
1/11 anonim válasza:
Zabálós napot tarts, utána újra beindul.
2/11 anonim válasza:
hogyan fogyózol? mit eszel? mennyit sportolsz? milyen magas vagy? hány éves? hány kg? milyen nemű?
3/11 anonim válasza:
pontosan ahogy az első mondja! Tarts egy zabálós napot! Nekem még húsvét előtt két hétig ált meg,húsvétkor telezabáltam magam minden jóval,franciasaláta,sütemények,rántotthús,kolbász stb stb. És lám másnaptól újra elkezdtem fogyni.
4/11 A kérdező kommentje:
Oké, akkor holnap zabálós napot tartok :)
2011. jún. 13. 13:17
5/11 anonim válasza:
Nem tudom h a zabálós nap mennyire hasznos. Amit mondani tudok az az, hogy ilyenkor a szervezeted megpróbálja beállítani magát az új körülményekhez. Azaz, felhasználja és elraktározza az ételt ami elfogyasztasz. Ez még egy darabig így is fog menni, de ha tartod a fogyókúrát, előbb utóbb újra beindul a fogyás, persze nem lesz drasztikus a változás. A 11 kiló már nagyon szép eredmény, csak kitartás és menni fog tovább ;)!
6/11 anonim válasza:
kérdező, a zabálós nappal semmire nem mész, válaszolj a kérdéseimre (2. vagyok)
7/11 anonim válasza:
Akkor olvass utána a leptin szintnek nagyokos ;)
8/11 A kérdező kommentje:
Sokat hallottam már én is , hogy ilyenkor tartani kell egy zabálós napot , és újra beindul a fogyás. De ez olyan hihetetlen.. Ma tartom meg a zabálós napot, és ha újra újra megindul a fogyás , akkor megírom. Semmi veszíteni valóm nincs, még ha nem is használ a zabálós nap, annyitól nem hízom vissza a leadott 11 kilót :) .
2011. jún. 13. 13:59
9/11 anonim válasza:
még mindig nem válaszoltál a kérdéseimre....
10/11 A kérdező kommentje:
Hát ez a zabálós nap nagyon bejött, már félkiló lement hétfő óta. Eddig 2 hétig nem mozdult a súlyom :). Köszönöm szépen a jó tanácsot.
2011. jún. 16. 08:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!