Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ki hogy fogyott, mennyit,...

Ki hogy fogyott, mennyit, tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Engem minden érdekelne. Mennyi idő alatt,mennyit honnan indult milyen módszerrel. Sikeres és sikertelen (visszahízás) fogyókúrák. Emellett az is érdekelne,hogy honnan fogyott tehát mindenhonnan?( popsi,csípő,mell,comb,vádli,has)
2011. júl. 22. 17:25
 1/9 anonim ***** válasza:
172cm vagyok. 70ről fogytam 64-re, de nem annyira látom a változást, még kéne fogyni 5-6 kilót. Amúgy kajálási szokások leváltásával, pl mindenhez párolt zöldséget eszem, és sportolok. Semmi extra.
2011. júl. 22. 17:29
 2/9 A kérdező kommentje:
gratulálok:) hát ha így folytatod az az 5-6 kg is lemegy:) én 4 kgot szeretnék fogyni bár nekem ennyi az össz feleslegem tehát picit nehéz meg remélem megy mindenhonnan tehát lábamról is (pl vádliról)
2011. júl. 22. 17:36
 3/9 anonim ***** válasza:
Én elsőnek 30kg fogytam 92kg-ról, 62-re, nem épp a legjobb diétával, semmire se figyeltem csak elkezdtem súlyzózni és futni, illetve kevesebbet ettem. Szarul néztem ki, de mégszarabbul amikor elkezdtem "tömegelni" és 71kg lettem. Ekkor néztem utána a dolgoknak, hogy kell rendesen szálkásítani, ekkor lepucoltam a 71kg/18%testzsírt, 60kg/7%testzsírra. Ezután jöhetett a normális tömegnövelő étrend, amikor is 75kg/10%testzsír. Ekkor hagytam abba a testépítést, és váltottam erőemelésre ma 81kg/12%os testzsírral.
2011. júl. 22. 17:36
 4/9 anonim ***** válasza:
Futás, Herbal weight loss, normális étrend. 9 kilót fogytam eddig, két és fél hónap alatt :). Legjobban a hasamból, de a combom, és az arcom is jócskán vékonyodott. Nem lenne rossz még -5 kiló, de én nagyon elégedett vagyok így is ^^.
2011. júl. 22. 17:37
 5/9 anonim ***** válasza:

Én másfél év alatt 25 kg-ot fogytam egészséges táplálkozással és sportolással. Amúgy mindenhonnan fogytam, de a legtöbbetazt mondják csípőből, pedig nem is ott voltam a legerősebb. Ja és semmit nem híztam vissza, mert ugye ez a lényege az életmód váltásnak. És még mindig fogyok :D

Neked is sok sikert kívánok hozzá!

2011. júl. 22. 17:37
 6/9 anonim ***** válasza:

Én 4 hónap alatt fogytam le 60 kilóról 51 kilóra.

Először kezdtem diétával és mozgással. Akkor sikerült lefogynom 54-re. Aztán belefáradtam, nem érdekelt az egész időm se volt rá, hogy ilyenekkel foglalkozzak.

Csak annyit csináltam, hogy a pékárukból a teljes kiőrlésűt ettem továbbra is. Aztán fogytam tovább folyamatosan, meg is lepődtem, mert ebédre rántott húst, sült krumplit, túró gombócot, bablevest stb stb eszek. :) Nem keveset eszek ezekből, hanem amennyi jól esik!

Még mindig fogyok ilyen étkezés mellett is, igaz, hogy csak lassan és nagyon keveset, de örülök neki. Talán még 2 kiló ami lemehetne rólam és elégedett lennék. :)

22/L

2011. júl. 22. 17:45
 7/9 anonim válasza:
Én nagyon kövér voltam 172cm és 85kg most 70kg vagyok igazából nem csináltam semmi extrát kevesebbet ettem és odafigyeltem h milyen kaját is eszem... kb 3-4 hónap alatt fogyta, ja és egy kis biciklizés súlyzózás és felülések...:D
2011. júl. 22. 18:57
 8/9 anonim válasza:
én még régebben fogytam le úgy, hogy nagyon meglátszott. igazából mindenhol volt felesleg, a hasamon, a combomon és a fenekemen is. abban az időszakban minden nap legalább 2 csomag chipset ettem és cukorkát... aztán emiatt csúfoltak, nem mertem az öltözőben a többi lány előtt öltözni. ez nem volt már oké nekem se. aztán nem ettem sokáig édességet, sem chipset, csak vizet ittam (azóta is csak azt iszok, kólát csak vendégségben, de azt se szívesen, megutáltam )és rengeteget bicikliztem, minden nap, gyalog jártam haza a suliból, ami nekem 1,5 km-re van. meg lett az eredménye. utána agyba-főbe dícsértek. főként a hasamról fogytam le, és a mai napig nem híztam vissza rá ( ez az eset négy, lassan öt éve történt), mindenki irigyeli, hogy milyen lapos. a fenekemmel még mindig nem vagyok megelégedve, még mindig nagynak tartom. nem kifejezett célom most, hogy lefogyjak. minden nap eljárok biciklizni és mint már említettem, mindig csak vizet iszok. talán leadok pár kilót. :) szeptembertől pedig olyan suliba fogok járni, ahol lesz uszoda és kötelező az úszás, szóval szerintem úgy is fogok úszással fogyni, és a sportegyesületbe is be fogok lépni floorballozni. :D
2011. júl. 23. 00:18
 9/9 A kérdező kommentje:
Nahát, jó olvasni,hogy ennyi mindenki sikerrel járt a fogyással! Remélem nekem is sikerül bár nekem nagy súly problémám nincs senki nem is tett rá megjegyzést én nem érzem igazán jól magam a bőrömben de remélem a normális egészséges ételek és a mozgás megteszik a hatását.
2011. júl. 23. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!