Ki hogy fogyott, mennyit, tapasztalatok?
Én másfél év alatt 25 kg-ot fogytam egészséges táplálkozással és sportolással. Amúgy mindenhonnan fogytam, de a legtöbbetazt mondják csípőből, pedig nem is ott voltam a legerősebb. Ja és semmit nem híztam vissza, mert ugye ez a lényege az életmód váltásnak. És még mindig fogyok :D
Neked is sok sikert kívánok hozzá!
Én 4 hónap alatt fogytam le 60 kilóról 51 kilóra.
Először kezdtem diétával és mozgással. Akkor sikerült lefogynom 54-re. Aztán belefáradtam, nem érdekelt az egész időm se volt rá, hogy ilyenekkel foglalkozzak.
Csak annyit csináltam, hogy a pékárukból a teljes kiőrlésűt ettem továbbra is. Aztán fogytam tovább folyamatosan, meg is lepődtem, mert ebédre rántott húst, sült krumplit, túró gombócot, bablevest stb stb eszek. :) Nem keveset eszek ezekből, hanem amennyi jól esik!
Még mindig fogyok ilyen étkezés mellett is, igaz, hogy csak lassan és nagyon keveset, de örülök neki. Talán még 2 kiló ami lemehetne rólam és elégedett lennék. :)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!