Napi egyszeri étkezés? A tapasztalatok? Ki mennyit fogyott ezzel a módszerrel?
Így híztam 5 kilót...
de nem direkt ettem naponta egyszer, hanem a munkám miatt...hát...mindent betartalékolt a szervezetem.
Egy hónap alatt fogytam 5 kg. Ez júniusban volt.
Most visszajött 7 kg. Így jártam.:D Nem szabad koplalni megtanultam.
Én is a munkám miatt naponta csak egyszer ettem..
Későn vettem észre,hogy bizony híztam nem is keveset...Most meg alig tudom leadni...
Szia! Tiniként én is minden hülyeséget bevettem, egyszeri étkezés-vagy egyszeri étkezés kétnaponta, idióta barátnőim szekálása miatt. Nem elég, hogy utána, sokkal többet hízol vissza, hanem megnyúlik a bőröd és komoly egészségügyi problémáid lehetnek-nekem gyomorfekélyem lett "csak".
Napi 4-5x étkezni, keveset, nem nyom el és szépen beáll a súlyod.
Tudományosan bizonyított tény, hogy naponta egyszer kellene étkezni. Kb. délben.
Éjféltől délig történik a szervezet önméregtelenítése.
Délben sem szabad magunkat degeszre enni, csak annyi kalóriát szabad bevinni, amennyi indokolt.
Különösebb fizikai megterhelés nélkül mindössze néhány száz kalóriát.
Fokozott fizikai aktivitás mellett természetesen ennél többet.
A háromszori étkezést a modern kor hozta, amelyben az élelmiszergyártók egyre nagyobb profitra kívántak szert tenni, így bevezettették a többszöri étkezést.
Rövid idő alatt rááll az egyszeri étkezésre a szervezet.
Amikor éhesek leszünk, igyunk egy nagy pohár vizet!!!
Így a kezdeti nehézségeket átvészeljük!
en is par napja naponta csak egyszer eszek rendes kajat.
azon kivul ha erosen ehes vagyok eszek zoldseget vagy gyumolcsot
nem ertem meg, hogy azok akiknek nincs mit enniuk s naponta csak egyszer etkeznek miert nem hiznak meg ?
itt meg viszont sokan mondtak, hogy meghiztak a naponta egyszeri etkezestol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!