Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A mérleg szerint miért nem...

A mérleg szerint miért nem fogyok?

Figyelt kérdés

Két hete 1200kcal-t eszek, és napi 2*1órát szobabiciklizek 3-as fokozaton (8van rajta). A mérleg ennek ellenére meg sem moccan, 99kg. A tükörben úgy látom, mintha kisebb lenne a hasam és a derekam körüli úszógumi, de a mérleg mégsem ezt mondja.

Vezetek étkezési naplót, minden egyes falatot feljegyzek, tehát az étkezéssel szerintem nincs gond. 1200kcal, 230ch kb ez az átlag mennyiség egy nap. Édességet, csipszet, nasit nem eszek és cukros üdítőt sem iszok.

Akkor mégis mi lehet a gond?

2011. júl. 22. 11:28
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
ha sokat sportolsz, a zsír átalakul izommá, aminek nagyobb a tömege, talán ez lehet az oka. :)
2011. júl. 22. 11:57
 2/4 anonim ***** válasza:
a zsír és az izom két különböző dolog.. eggyik se alakul a másikká. izmos lett a lábad a sok bicajtol.
2011. júl. 22. 12:21
 3/4 anonim ***** válasza:

230 g ch?:O Én akkor ettem annyit, amikor felhíztam 120 kg-ra...

Mennyi fehérjét eszel? Vagy csak szénhidrát egész nap?!

2011. júl. 22. 12:54
 4/4 anonim ***** válasza:
ha leírnád a paramétereidet és részletesen Kb: mit eszel egy nap akkor könnyebben tudnánk segíteni.
2011. júl. 22. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!