Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 1 hete fogyózok + mozgok és...

1 hete fogyózok + mozgok és nem hogy fogytam de mérleg szerint még híztam is 1kg-ot! Miért?

Figyelt kérdés

Napi 5x eszem normálisa. Eddig naponta 2 szelet kenyerek ettem ezt mos lecsökkentettem félre (reggeli) a tízórai meg ez uzsonnám általában egy körte vagy alma.

Rubint Rékára has izmozok minden nap ami 20 perc, utána még 200 hasprés ami kb 10 perc utána még futok meg ugrókötelez ami kb 40 perc. Tehát egy órát mozgok. A mérleg szerint híztam egy kg-ot! Ez, hogy lehet? De ránézésre nem látszik, hogy híztam.

2010. aug. 14. 11:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
69%
Először is abnormálisan eszel. Keveset és rosszat. Így a tested nem fog tudni zsírt égetni, stb... Ne lepődj meg ha ezt folytatod és a tested megadja magát, akkor 2 hónapon belül nem 1, hanem 8-10 kilóval mutat majd többet a mérleg.
2010. aug. 14. 11:20
 2/15 anonim ***** válasza:
42%

ez nem normális étkezés hanem úgy szar ahogy van

Azért hízol mert nem eszel normális kaját csak szemét gyümölcsöket amit diéta alatt nem lenne szabad.Mivel nem eszel normálisan a szervezet a gyümölcsben lévő fruktózt szépen elraktározza

2010. aug. 14. 11:20
 3/15 A kérdező kommentje:

De normális kajákat eszek.

Reggeli: fél szelet kenyér vajjal szalámiva, 1 bögre tej, paradicsom

Tízórai: alma

Ebéd: ami van itthon. ma pl. makaróni

Uzsonna: körte

Vacsora: tojás, vagy lecsó, vagy semmi amikor nem vagyok éhes.

Ja, és nem éhezek!

2010. aug. 14. 11:25
 4/15 anonim ***** válasza:
53%
egy fél szelet kenyeret és egy körtét és egy almát eszel egész nap???
2010. aug. 14. 11:26
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Makaróni? kenyér?? szalámi?? Ami éppen van otthon?? Te hízni akarsz vagy fogyni? El kéne döntened... Mások nem hiába tömik az ízetlen salátákat meg a párolt csirkemellet.

Attól hogy te nem érzed hogy éhezel, a tested igenis éhezik. Egyszerűen semmi jó tápanyagot nem kap.

Ilyenkor tudod mit csinál? Bepánikol és szépen elraktároz minden gramm cukrot amit megkap a gyümölcsökből...

Na, ezért hízol. Nem muszáj elhinni, de csak magadnak ártasz.

2010. aug. 14. 11:28
 6/15 anonim ***** válasza:

"De normális kajákat eszek.

Reggeli: fél szelet kenyér vajjal szalámiva, 1 bögre tej, paradicsom

Tízórai: alma

Ebéd: ami van itthon. ma pl. makaróni

Uzsonna: körte

Vacsora: tojás, vagy lecsó, vagy semmi amikor nem vagyok éhes.

Ja, és nem éhezek!"

Ez csak zsír meg ch.Semmi fehérje.És kevés is.A halált nem érdekli hogy éhezel e vagy nem.Ha a szervezetednek kevés raktározni fog és kész.

tojásnak csak a fehérjét szabad megenni mert a sárgája zsír

Nem tudom ki mondta neked hogy így diétázzál vagy esetleg te találtad ki ezt a baromságot de hülyeség az egész ahogy van.

a vaj a tej és a szalámi úgy zsír ahogy van.

gyümölcs---->fruktóz-----egyszerű ch------lerakódik

2010. aug. 14. 11:29
 7/15 A kérdező kommentje:
De eddig ZABÁLTAM!!! És mit egyek 15 évesen? Nem fogok magamnak csirkemellet vetetni a szüleimmel így sem vagyunk húú de gazdagok! Az eszek ami van itthon csak sokkal kevesebbet. Ja, és semmit nem mozogtam eddig csak suliba a tesiórák.
2010. aug. 14. 11:31
 8/15 anonim ***** válasza:
de hogyha leszarod hogy ki mit ír akkor mi a f*sznak kérdezel?
2010. aug. 14. 11:33
 9/15 anonim ***** válasza:
95%

Nem kell ezekre hallgatni mindenben, viszont tényleg több fehérjét kéne egyél: hús, joghurt, tojás, tejtermékek...és egyél több zöldséget és gyümölcsöt

a sport jó...igyekezz futni 2 naponta egy órát

ha több, mint 10 kg többleted van, akkor keresd fel a háziorvosod és kérj segítséget és vizsgáljon ki, nincs-e valami betegség a túlsúly hátterében

számold ki egy netes kalkulátorral kb mennyi tápanyagra ill. kalóriára van szükséged egy lassú fogyáshoz és sportolj minél többet, járj gyalog/bringával suliba ;)

meglesz az eredmény ...

lehet lepontozni hiénák :D

2010. aug. 14. 11:38
 10/15 A kérdező kommentje:
Én egy szóval sem írtam, hogy leszarom h ki mit ír. De még az érdekelne, hogy akik eddig írtak hány kg-ot fogytak?
2010. aug. 14. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!