Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 1 hete fogyózok + mozgok és...

1 hete fogyózok + mozgok és nem hogy fogytam de mérleg szerint még híztam is 1kg-ot! Miért?

Figyelt kérdés

Napi 5x eszem normálisa. Eddig naponta 2 szelet kenyerek ettem ezt mos lecsökkentettem félre (reggeli) a tízórai meg ez uzsonnám általában egy körte vagy alma.

Rubint Rékára has izmozok minden nap ami 20 perc, utána még 200 hasprés ami kb 10 perc utána még futok meg ugrókötelez ami kb 40 perc. Tehát egy órát mozgok. A mérleg szerint híztam egy kg-ot! Ez, hogy lehet? De ránézésre nem látszik, hogy híztam.

2010. aug. 14. 11:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szerintem 1-2 kiló ingadozás lazán belefér. Viszont ennyi idősen ne ilyen 10 perc Rubint Réka izét csinálj, hanem valami olyat, ami tényleg átmozgat. Ezek a csodatornák nem a te fejlődő szervezetedre vannak kitalálva,k nem is ér semmit. Menj el minden nap futni egy félórát, biciklizni egy-két órát, és sétálj, mozogj sokat. A te szervezetednek most ez sokkal jobb volna. Vállald át a nehezebb házimunkákat anyudtól, pl. felmosás, porszívózás. Ha sok könyvetek van, szedd le őket mind és portalanítsd! Még örülni is fognak neki.

A lényeg, hogy sokat és változatosan mozogj. 15 évesen napi egy óra kb semmi, főleg ha mellette egész nap gépezel. Találj ki aktív programokat, amik több órán keresztül megmozgatnak. Pl. biciklizz át a szomszéd városba, vagy menjetek el egy egynapos gyalogtúrára a barátnőiddel. Ennyi idősen ugyanis ez a kulcs: sokat enni és rengeteget mozogni :)

2010. aug. 14. 11:53
 12/15 anonim válasza:

kenyér= liszt (nem jó)

vaj= zsíros

makaróni= tészta (nem jó)

tojás= csak a fehérjéje

lecsó= zsíros

kerüld a cukrosat, kivéve a gyümölcsöt, amiben természetes cukor van= nem esik le a vércukrod

sovány vörös hús, mellfilé, tonhal, minél többféle gyümölcs, zöldség, joghurt, magvak (dió, mogyoró stb. =omega6 zsírsav), zabpehely, rizs, olíva olaj, lenolaj, burgonya, barna kenyér

2010. aug. 14. 11:57
 13/15 A kérdező kommentje:
Nem gépezek egész nap ugyanis anyu dolgozik reggeltől estig és nekem kell itthon takarítani, plusz vannak állataink is amik törősét igényelnek. És az az egy óra az mai én úgy igazán intenzív mozgásnak tarok, de emellett mindig van itthon ezt-az csinálni szóval nem sokat ülök a fenekem :)
2010. aug. 14. 12:01
 14/15 anonim ***** válasza:
Én azt eszem, amit eddig, csak kevesebbet (mivel én főzök azért próbálok könnyűt, de tartalmasat csinálni), mozgok és 10 kg lement, nem is tudom, pár hónap alatt.
2010. aug. 14. 12:19
 15/15 anonim ***** válasza:

szia!

Ez egy dietetikus által összeállított 1500 kcal-ás étrend. Szerintem kb ilyesmit próbálj meg kivitelezni, mert ennyi kaja kell a szervezetednek és szerintem ezzel ha nem is rövid időn belül, de hamarosan látszódni fog az eredmény. Heti fél-1 kg súlyvesztés normális és ezzel az étrenddel plusz rendszeres moszgással ez kivitelezhető. :)

Reggeli: egy zsemle (helyettesítheted kiflivel vagy 2 szelet kenyérrel), néhány szelet sonka vagy sajt vagy 1 főtt tojás, egy paprika (vagy vmilyen más zöldség), 2dl 1,5%-os tej

Tízórai: egy pohár 0%-os joghurt

Ebéd: lehetőleg valamilyen sovány hús (csirke/pulyka) vagy hal salátával vagy párolt zöldségekkel de ha más van ebédre otthon, akkor abból egyél egy kisadagot

Uzsonna: valamilyen gyümölcs

Vacsora: sajtos melegszendvics vagy ugyanaz, mint reggelire, de a tejet már hagyd ki

Minden étkezés mellé fogyassz sok zöldséget és ha megéhezel nyugodtan kapj be pár szem gyümölcsöt!

Mozogj továbbra is azt, ami jól esik. :)

Amúgy sokan be fognak szólni, h ebben a menüben sok a kenyér meg stb. de egy fejlődő szervezetnek (és a nemfejlődőnek is...)szüksége van a szénhidrátra kenyér és tésztafélékből ugyanúgy mint zöldségekből és gyümölcsökből.

Egy hétig próbáld meg ezt az étrendet, aztán majd eldöntöd, hogy eredményes-e vagy sem. :)

20/L

2010. aug. 14. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!