Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valaki segítene kiszámolni...

Valaki segítene kiszámolni hány kcalra van szükségem (sürgős)?

Figyelt kérdés
Sziasztok!15/L vagyok,egy éve fogyokórázom és majdnem 30 kg lement,most picivel kevesebb,mint 54 kg vagyok és 173 cm.Valaki segítene kiszámolni,hogy mennyi az alapanyagcserém?És mennyi kcal szükséges a SÚLYFENTARTÁSHOZ úgy,hogy sajnos nem tudok rendszeresen sportolni,illetve mozogni,szóval mozgás nélkül.Mostanában nyaralni megyek és azért,utána pedig gimnazista leszek és 40 perc az iskoláig,szóval kell buszoznom és sokat tanulnom is.Sokan azt mondták,hogy 1700 kcal,nemtudom,de volt amikor ennyitől híztam egy kicsit.Lehet azért,mert nyolc körül volt az utolsó étkezésem?Pedig mindig éjfél körül fekszem le.
2011. júl. 21. 20:13
 1/3 bix ***** válasza:
2011. júl. 21. 20:20
 2/3 A kérdező kommentje:
És ez az oldal tutira jól számol?Mert már annyi külömböző oldalt néztem és mindegyik más írt.És ha az alapanyagcserém 1400 akkor elvileg folyamatosan fogynom kéne...mert olyan 1200-1300 kcalt eszem meg egy nap ://
2011. júl. 21. 20:24
 3/3 bix ***** válasza:

noh. egyik se lesz pontos, mert fontos lenne tudni a test zsír százalékod, de mivel nem tudja... soha egyik se lesz pontos, csak egy dietetikus, aki megméri pontosan és kiszámolja.

folyamatosan kéne fogynod, ha pontos az érték, de 1-200 kcal tévedés simán lehet a témában, és egy kiló zsír az 8-9000 kcal... szóval napi 1-200 kcal al azért kiszámolhatod hogy mikor jön le mozgás nélkül.

2011. júl. 21. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!