Miért nem hiszik el az emberek hogy a teljes kiörlésű kenyér rossz?
Abban a "minden szarban" van a vitamin, a rost, meg a tápanyag, az ásványi anyagok.
A fehér lisztben ezekből semmi nincs, csak a kalória.
Ez CSAK hízlal, de nem táplál.
Ha már az ember hízlaló dolgot eszik, legalább legyen értelme.
Nagyon szomorú viszont, ha az ismerősöd nyíltan elismeri, hogy ROSSZ minőségű gabonát termel, amiből ő maga nem enne.
És ne legyél annyira biztos benne, hogy a kovászos kenyértől (feltételezem, hogy a fehér lisztes kenyérre gondolsz) nem betegszel meg (hosszú távon).
rozskenyeret kell enni, na meg a szinte fekete és nehéz és kemény sokmagvasat (itt németben azt eszem)
amúgy meg nem hiszem hogy mindenhol silány minőségű telj. kiőrlésűt készítenek.ez már megint valami magyar sumákolás.
Hagyjál már ezzel a baromsággal. Persze, minden rossz: rossz a gyümölcs, mert abban is cukor van, rossz a fehér kenyér, mert fúj abból a csúnya lisztből áll, rossz a rizs, rossz a krumpli és ha néha-néha megeszel egy kocka csokit, akkor lehetőleg kösd föl magad.
Anyám úgy fogyott 30 kilót 25 éve, hogy akkor még csak reformkaják se nagyon voltak itthon és mégis sikerült neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!