Ez milyen eteladag mara?
Figyelt kérdés
reggeli: 1 kave,1 pohar tej, 1 paradicsom, keves sajt, 2evokanal cerbona.
ebed: salata, fott zoldseg,1 tanyer rizs
vacsi: salata, fott zoldseg
2011. júl. 19. 11:57
1/9 anonim válasza:
Ez egy rakás...
Cerbona felesleges, a többi kevés. A rizs sok, hús nincs. Vacsorára ugyanez.
2/9 anonim válasza:
Nekem is ez lesz az ebéd kiegészítve hússal:D
3/9 A kérdező kommentje:
Hm ertem. Sajnos mara nem tudtam hust venni. szoval akkor ez nemjo? Miert sok a rizs? 1 tanyer rizs sok kaloria? Ez a kajaadag ma kb. mennyi kcal lehet? Sajna nem tudok itt rakeresni a googlen, meg mas oldalakon (egyeb okok miatt) emiatt kerdezem itt toletek.Szoval kerlek ne linkeljetek be, hanem irjatok. koszi szepen!! :)
2011. júl. 19. 12:21
4/9 anonim válasza:
Figyi nekem van akkor tányérom amin egy pirítos nem fér el,de van olyan is amelyiken 2kilós toronyi:))
5/9 A kérdező kommentje:
Nem kicsi a tanyerom, de nem is hatalmas. Szerintem egy jo kozepes meretu. ovalis kicsit asszem...olyan ettermes ovalis tanyer. (olaszban vagyok...)
2011. júl. 19. 12:26
6/9 anonim válasza:
És tele volt pakolva vagy púpozva volt vagy csészéből burították ki és olyan formája volt mint a csészének?:O Figyelj nem lehet látatlanba megmondani de amúgy szerintem olyan 450kcal az meg olyan 13-14dkg rizs szreintem van ennyi egy adag a mai világba mert a húsból spórolnak:D
7/9 anonim válasza:
a zöldséget edd nyersen és egyél valami fehérjét is: tojás, hüvelyesek, tejtermék, mert ez lószar, nem normális kaja így
8/9 anonim válasza:
Azért sok a rizs, mert szénhidrát (igaz, legalább jó fajta), és nem szénhidráttal kellene jóllakni. Sok zöldség, fehérja - kevés szénhidrát.
Kalóriára nem tudom mennyi, de nem jó az egész kaja összetétele.
9/9 anonim válasza:
Cerbona helyett zabpehely.
A rízsnek csak a fele maradjon.
És dobj az egészhez minimum 30 deka főtt/párolt/zsírnélkül sült csirkemellet, vagy baromi sok főtt tojásfehérjét.
Ezeket több részletben edd.
Estére zsírszegény túró még mehetne.
Akkor már jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!