Mi értelme van a fogyókúrának és mért csak a csajoknak
"kötelező" qrva jól kinézni?
Figyelt kérdés
Nagyon elegem van már abból h nézelődök a neten és minden oldalon v 20 fogyókúrás reklám a képembe ugrik és még csak ki se lehet kapcsolni őket!!!Ha én így érzem jól magam h nagyobb darab vagyok akkor az mért baj másoknak? Mit foglalkoznak vele h én h nézek ki?:S Ha fáj nekik akkor mért néznek rám?Ebbe fogok beleőrülni 1szer!! Sovány voltam kb 2 éve,de össze jöttem a mostani párommal és ő felhizlalt!!! és még így is sok pasinak bejövök pedig tényleg nem vagyok az a légies teremtés!!!mi baja van sok fiatalnak azzal h van neki pici pocakja?:S valaki világosítson már fel mert én ezt soha nem értettem?!! normális válaszokat kérnék,köszike,pusziii 22n
ha jól éreznéd magad akkor nem zavarna hogy mindenhol a fogyókúrát reklámozzák. nekem nincs feleslegem és egyáltalán nem zavar ha minden 4. cikk a fogyókúráról szól (a többsége úgyis őrületes marhaság, max csak jót röhögök) minden ember más ,van aki maximalista és nagyon jól akar kinézni van aki beletörődik abba hogy kövér. én 30 éves vagyok de igenis fontos hogy jól nézzek ki, hogy a pasik megnézzenek és jó nőnek tartsanak. van párom és mellette boldog vagyok de ez nem azt jelenti hogy akkor oké mostantól már lehet enni pizzát, csokit, chipset korlátok nélkül. olyan nincs hogy a párod hízlalt fel, te híztál el. az én párom is este 10-kor chipset eszik vacsi után és mondja hogy én is egyek, de eszem ágában sincs. lehet hogy hiú vagyok de nekem fontos a külsőm.
2011. júl. 19. 11:27
12/15 anonim válasza:
Na ezt birom, amikor egy koverebb no itt tajtekzik, hogy mennyire rossz hogy fogyni kell. Ne fogyj ha nem akarsz. nem a divat miatt fogynak az emberek, hanem mert az az egeszseges,ha nem log rajtad a haj. Ennyi az egesz!
Ha meg annyira jo lenne neked igy akkor nem hisztiznel itt. szoval ha zavar es nem vagy megelegedve magaddal, akkor fogyjal le. Lehet enni normalis kajakat es el lehet menni futni!
Amugy meg ez a szep az arcom duma nagyon gaz. Tipikus gatlasos kover nok dumaja ez.
Pasikat nem csak az arcod erdekli es jogos is. Szoval tegyel magadert es jobb lesz neked is.
2011. júl. 19. 12:09
13/15 anonim válasza:
A pasid meg persze, hogy nem fogja azt mondani, hogy fogyjal mer le b....zzeg, ha van egy kis esze,mert akkor meg attol menne itt a hiszti...
2011. júl. 19. 12:10
14/15 anonim válasza:
Azért szívem, mert élet ilyen rohadt igazságtalan. Ha egy pasi felszed, akkor azt mondják rá, hogy szépen megemberesedett, de ha nő hízik, akkor már egy akaratgyenge lusta kövér, igénytelen disznó vagy. Tedd túl magad ezen, és soha ne azért akarj jól kinézni, hogy másoknak megfelelj, hanem hogy magadnak tessél.
25 N
2011. júl. 19. 14:01
15/15 anonim válasza:
Egyébként bocs, de elég primitív takarózás, hogy a "pasim fölhizlalt". Gondolom nem fogott le és tömött meg mint egy libát, úgyhogy a szomorú helyzet az, hogy TE hizlaltad föl saját magadat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!