Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A rizs nem hizlal ugye?

A rizs nem hizlal ugye?

Figyelt kérdés

Ha ebédre eszek ugy gondoltam.Mellőzöm a kenyér és tésztaféléket,és a burgobnyát,husokat,zöldségeket eszek(rizshez is valami natur vagy pörköltszerü hus)

Eszek amugy rendesen,koplalni nem tudok,de valahogy jo lenne ha pár kilo lemenne még.

(munkahelyen eszem az ebédet,és nem mindig tudok vinni magammal,és ilyenkor kell az ottani étteremböl venni)

2011. júl. 18. 08:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

nem tudom a zsíros tejföle miért jó este, de nyilván az esti (éjjel 11 és hajnal 1 közötti) has-edzéshez kell mind a fehérje és a zsír is, hogy ne nyikorogj.

bár ilyen terhelésnél nem feltétlen ártana némi szénhidráttal is bevinni energiát (jeee! rizs!)

gondolom ezért eszik valaki este bármikor, mert úgy edz mint én.

2011. júl. 19. 14:19
 12/17 A kérdező kommentje:

Nem értem miért kötekedsz?

amugy van kisebb zsirtartalmu tejföl is,de látom te élböl elutasitod a módszert,a könyveket se olvastad...

2011. júl. 19. 14:30
 13/17 anonim ***** válasza:

írtam, hogy kötözködöm, és hogy miért? az igazság lehet túl fájó lenne..

nem, szükségtelen ebben a témában könyveket olvasnom, bár kíváncsi lennék milyen könyvekre gondolsz.

teljesen megelégszem azzal, hogy elismert emberek saját előadását hallgatom illetve jegyzetét olvasom. ami nekem kell vagy engem érdekel, általában megtalálható ezekben az irományokban (illetve elhangzik előadásokon) többet gyakran azért lenne fölösleges olvasnom, mert időt fordítanék baromságok megismerésére. ezt a luxust meg nem nagyon tudom mostanság megengedni magamnak.

2011. júl. 19. 16:09
 14/17 A kérdező kommentje:
Kiváncsi lennék miket olvasol...de amit te felesleges luxusnak irsz,az több ezer embernek nem az....nem tudok ugyanis kalóriákat számolgatva enni...
2011. júl. 19. 16:12
 15/17 anonim ***** válasza:

Energia 553 kJ/134 kcal

Fehérje 3 g

Szénhidrát 3,4 g

Zsír 12,0%

itt a tejföled, teljesen jó, de mondottam én, hogy nem az? a tejzsír rövid szénláncú zsírsavakból áll, bizonyos szempontból ez még előnyös is.

és az esti húsevés is jó, hát nem a saját példámat írtam le edzéssel is alátámasztva? :)

egyetlen amivel fölösleges egyetértenem, ez a rizs fogyasztásának csökkentése időponthoz kötve. a napi energiabevitel jelentős részét összetett szénhidrátokkal érdemes bevinni, lehetőleg lefekvés előtt, hiszen a testednek addig van több energiára szüksége, míg mozogsz. ettől még teljesen értelmetlen mondjuk este 6 után a rizs megvonása. este is ugyan olyan jó energiaforrás, mint nap közben.

2011. júl. 19. 16:15
 16/17 anonim ***** válasza:
holnap tudok erre is válaszonli. most az említett idő sörget.. :/
2011. júl. 19. 16:16
 17/17 anonim ***** válasza:
röviden: én nem csak olvasgatok, hanem ilyenekről tanulok, a több1000 emberre meg mondanám a legyes példát. vagy a vallások példáját, de ki tudnék találni biztos mást is :D
2011. júl. 19. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!