Ugye az ananász nem hizlal?
Nem, sőt egyesek szerint kifejezetten hatékonyan fogyaszt, a benne található enzimek miatt.
Még ananász rágótabletta is van fogyózóknak!
Edd meg nyugodtan, jó étvágyat! :)
Hu de jó! :))
köszi mindenkinek.
Barátnőm ezt használta fogyásnak, mindig evett belőle és utána le is fogyott. Mondjuk szerintem csak hozzásegített a fogyásához de tényleg jó gyümölcs ilyen célra. :)
Úgyhogy nyugodtan ehetsz belőle.
Csak szólok: az ananász is hizlal, ha az a többet kalória...
Fogjuk már fel, hogy nincsen olyan, hogy hizlal vagy nem hizlal. Minden bevitt kalória (teljesen mindegy, milyen formában), ami fölösleg, az lerakódik, és hízol tőle.
Ehetsz zsíroskenyeret naponta háromszor, ha közben betonvasat pakolsz, és naponta 50 km futsz... És egy dekát sem fogsz hízni. Viszont ha egész nap csak ülsz, alig mozogsz, akkor még a gyümölcs is hizlal.
nem fogyaszt. a zsírlebontó enzimek működését segíti, gyorsítja az anyagcserét, de nem is hizlal, persze ez még nem jelenti azt, hogy be kell verni mindkettőt egyszerre :)
(off: egy rakat hülye cikk van arról, hogy milyen jó zsírégető önmagában, aztán sokan kétpofára tömik magukba, hogy na majd csak ettől, mozgás nélkül lefogynak)
Nem tudom, ki mit gondol, de nálam a fogyókúra nem önsanyargatás jelent. Én inkább a mozgásra helyezem a hangsúlyt. Reggel és este is 1-1 órát mozgok, tornázok.
Azért köszi, annak aki normális válaszolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!