Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ugye az ananász nem hizlal?

Ugye az ananász nem hizlal?

Figyelt kérdés
Láttam, hogy igazi, nem konzerv ananászt az egyik boltban. Elég jól nézett ki. És vettem 2db-ot. Remélem jól tettem és nem hizlal.
2011. márc. 31. 16:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

az okoskáknak meg azt üzenem, gogya gyümölcsök cukortartalma csak részben fruktóz (gyümölcs cukor), javarészt dextróz van bennük. másrészt, az is egy baromság, hogy a gyümölcscukor nem rakódik le. nem igaz. lerakódik, csak más a molekulaszerkezete, ezért egy speckó májenzim alakítja át glikogénné, ha kell. ha nem kell, akkor egyből megy zsírba.

Azzal keveri a sok idióta, hogy a fruktóz édesebb a többi cukornál, ezért kevesebbet kell belőle használni ua. édességélményhez. Az ananász is ezért finom, mert a benne lévő cukor egy része fruktóz, ami kellemesebb ízű. ennyi. de attól még cukor.

2011. ápr. 1. 01:58
 12/12 anonim ***** válasza:

Ne izéljetek már!

Nem a gyümölcstől hízik el valaki, és nem hiszem, hogy egy ültő helyében megenné mind a kettőt! Én is nap mint nap rengeteg gyümölcsöt eszem, ananászt is, de semmi nasi, és vékony vagyok, és igen, sportolok is.

szóval nyugodtan edd csak, és amúgy kifejezetten egészséges is :)

2011. ápr. 1. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!