Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A rizs nem hizlal ugye?

A rizs nem hizlal ugye?

Figyelt kérdés

Ha ebédre eszek ugy gondoltam.Mellőzöm a kenyér és tésztaféléket,és a burgobnyát,husokat,zöldségeket eszek(rizshez is valami natur vagy pörköltszerü hus)

Eszek amugy rendesen,koplalni nem tudok,de valahogy jo lenne ha pár kilo lemenne még.

(munkahelyen eszem az ebédet,és nem mindig tudok vinni magammal,és ilyenkor kell az ottani étteremböl venni)

2011. júl. 18. 08:30
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
2 kanál rizs nem hízlal, mondjuk pörkölttel nem kimondottan fogyókúrás, az biztos. Ha megeszel egy púpos tányér rizst, az hízlal. A napi összesen bevitt kalória és a mozgás mennyisége számít.
2011. júl. 18. 08:54
 2/17 anonim ***** válasza:
Ebédre teljesen jó. Ugyan elég sok benne azt hiszem a szénhidrát, viszont egészséges, a risznek sok jó tulajdonsága van.
2011. júl. 18. 08:54
 3/17 anonim ***** válasza:
sz. a fehér rizs hízlal, a barna nem, mert abból nagyon kevés elég, hogy jóllakott legyél, magas a tápértéke. A fehér rizsből ezek hiányoznak, tiszta keményítő,szénhidrát.Ue. a barna és fehér kenyérre is igaz
2011. júl. 18. 08:57
 4/17 anonim ***** válasza:
Előző válaszoló képzeld én még ránott sajtot is ettem hasábbal a diéta elején és mégis lefogytam,amúgy meg a pörköltet is lehet csirkehúsból pici fűszerekkel összefőzni:)
2011. júl. 18. 09:17
 5/17 anonim ***** válasza:
Nem egy diétás kaja, de kevéstől nem fogsz hízni. Ha már rizs, próbáld meg a barna fajtát. Abban több az értékes tápanyag.
2011. júl. 18. 09:34
 6/17 anonim ***** válasza:
Nem hizlal, ha mértékkel eszel belőle. A Norbi-update szerint 2-es kódú, reggel 6 és délután 3 között ajánlott a (mértékletes) fogyasztása.
2011. júl. 18. 09:46
 7/17 anonim ***** válasza:

rizs mind a tömegnövelő, mind a szálkásító étrend alapja. Norbit üdvözlöm (ha már valaki szóba hozta)

írták, hogy barna rizst fogyassz lehetőleg, és annyi energiát vigyél be vele amennyire szükséged van szénhidrátból. ennyi.

2011. júl. 18. 10:10
 8/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm:)

sajna a sok étel közül a rizs a legértelmesebbnek tűnő,irtam ha nem viszek ebédet magamnak a helyi kajáldával kell beérnem,ha magamnak viszem,az persze más,akkor nem fehér rizst eszek,vagy nem rizst,hanem zöldséget mondjuk.

(a Norbi diéta szerint délig lehet enni,de nem sokat)

2011. júl. 18. 18:37
 9/17 anonim ***** válasza:

a norbi diéta szerint dél után már éhezhetsz?

most kötözködöm, de ha van kedved, felvilágosíthatsz.

2011. júl. 19. 08:47
 10/17 A kérdező kommentje:

nem éhezek.

zöldségek,husok,néhány sajt,felvágott,tojás mehet 3 után is.

Egy jó recept(a kedvencem amit akár éjjel is ehetsz)

-lecsó alap(a zöldségek ne legyenek puhák)tejföllel elkeverve,ezt 2 csirkecomra ráöntjük,rá füstöltsajt és be a sütőbe.Mivel sok a zöldség,ez köretnek elég.

2011. júl. 19. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!