Csinosodni szeretnék, és picit fogyni, tippek? (lent)
Szeretnék csinosodni.Sajnos elkezdtem punnyadni a gép előtt, ráadásul mamámnál voltam, 2 hétig, aki töm a kajával :) Felszedtem vagy 3 kg-ot.... Comb-has-fenék. Hogyan adhatnám le? :S Nagyon meleg van, így nem tudok elmenni futni, meg biciklizni, este meg már jönnek a bogarak. Itthon tornázzak? De hogyan, mit? :) Milyen időközönként. Pár napja vagyok itthon, azóta gyümölcsöt, kevés krumplit, pulykamellet ettem, és sokat iszom, legtöbbször vizet :) Adnátok olyan tippet, amivel leadhatom a felesleget, és csinosodhatnék?
53 kg vagyok, 16 leszek 2 hónap múlva, szerintem ezzel a súllyal nincs gond, de a fenekemről muszáj leadnom, formásítanom :)
Videókat linkelnétek? Mennyi időmbe telhet ? Nektek mi vállt be? Köszi előre :)
ma kivételesen nem futottam, mert épp vihar volt/van, helyette csak itthon béres alexandráztam. amúgy általában 6-8 km-t szoktam.
a kilencutánfutós voltam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!