Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha ezt folytatom fogok fogyni...

Ha ezt folytatom fogok fogyni és csinosodni?

Figyelt kérdés

Minden nap 40 percet tornázok itthon DVD-kre...popsi, comb, has variálva és felváltva...2 féle 20 perces gyakorlatot variálok minden napra hogy ne minden nap ugyan azt csináljam(popsi-comb, popsi-has, comb-has)!

Reggelire kefírt, joghurtot szoktam enni (néha nem tudok reggelizni) ebédre szendvicset teljes kiőrlésű kenyérből max 1 szeletet, amiben sonka vagy felvágott van és sajt vacsorára azt eszem amit anya főz, csak nagyon kicsi adagokat (persze a zsíros kajákat nem eszem meg).

A paramétereim: 165/75...betegség miatt híztam meg, nem mozoghattam így rám ragadt! A fönt leírtakat minden nap szigorúan betartva sikerülhet leadnom a 15 kg pluszomat? Nyárig esetleg mennyit sikerülhet?

Várom a ti tapasztalataitokat is!

2011. febr. 4. 20:55
 1/6 anonim ***** válasza:
elég kevésnek érzem a kaját... vacsorára mindegy mit eszel, egyél hozzá sok zöldséget. ha reggelire nem megy egy rendes adag, akkor csomagolj a suliba, és edd meg délelőtt (10óraira). uzsit se hagyd ki, legyen vmi gyümölcs, vagy egy marék mag (tökmag, mogyoró, dió, pisztácia...)
2011. febr. 4. 21:20
 2/6 anonim ***** válasza:

Én is ezekkel a méretekkel rendelkezem, én egyenlőre 7 kg-tól szeretnék megszabadulni, mert annyival anno jól éreztem magam.

Mozogni (tornázni) jelenleg nincs lehetőségem, a jó időt várom, hogy sokat sétálhassak a babámmal.

Az étrendemen próbálom csiszolni.

Ha elfogadod, szerintem változtathatnál 1-2 dolgon.

Reggelire több szénhidrátot kéne enned. Ha nem tudsz otthon reggelizni, akkor út közben, de ez a legfontosabb étkezés, pl 2 szelet tk. kenyér sonkával, sajttal, zöldséggel. Ebédre nyugodtan ehetsz többet, mondjuk 2x annyit, mint most, vagy ha lehetőséged van, főtt ételt.

Vacsorára pedig fehérjetartalmú ételeket fogyassz, ha lehetőséged van rá. Ha nem, akkor is olyat, amiben kevés a ch. (Pl ne egyél rántott dolgokat, lisztből készült ételeket.)

2011. febr. 4. 21:26
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm Nektek a gyors választ!

Természetesen a tanácsokat megfogadom! Senkitől nem tudtam segítséget kérni, ezeket magamnak szabtam meg, szóval szívesen alakítom úgy ahogy azt a tőlem jobban hozzáértők tanácsolják!

Természetesen várok még válaszokat! Köszönöm

2011. febr. 4. 21:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia! Én is ugyanezekkel az adatokkal rendelkeztem pár hónapja, 3 hónap alatt 11 kg-tól szabadultam meg! :) Betartottam az alapszabályt, miszerint ch leginkább délelőtt, délután fehérjés étel, hetente 3-4 mozgást iktattam be. Ez a mozgás eleinte futás volt (első 5 kilométerem edzésterv alapján), akkor még jó idő volt, majd a téli időszakra vettem szobabiciklit, ezen eleinte 30-40 perceket tekertem, de most már inkább intervallumozok rajta, kevesebb idő, nagyobb erő ráfordítás, jobb a hatása. De ehhez kellett, hogy leadjak pár kilót, s az állóképességem is jobb legyen. A reggelim hasonló a tiedhez, csak én még egy pohár tejjel egészítettem ki, tízóraira tojást, zabpelyhet vagy gyümölcsöt eszek, ebédre anyum főztjét eszem én is, ha tésztás, nehezebb étel, akkor fele adag, ha hús, zöldség, akkor abból rendesen eszem, uzsira joghurtot szoktam enni, ezt szoktam zöldségekkel, fűszerekkel kombinálni, így nem unom meg, ha pedig édesre vágytam, akkor egy kis mézet raktam bele. Vacsira tojást, túrót, vagy ha az ebéd husi volt zöldséggel, akkor abból szoktam enni. Nem tagadtam meg magamtól semmit, tudatosítottam, hogy mire van kevésbé szüksége a szervezetemnek, így kompromisszumot tudtam magammal kötni, e szerint hetente/ 2 hetente eszek egy csokit, vagy egy kis kekszet, amit szeretek, vagy szülinapkor ugyanúgy eszek én is a tortából, csak vékonyabbat kérek, ilyenek. Ha bármi kérdésed van, szívesen segítek :). Sok sikert!
2011. febr. 4. 22:11
 5/6 anonim ***** válasza:

reggelire, ebédre nyugodtan egyél normálisabban, nem kell koplalni.

vacsira csak szerény adagokat, kefírt, abonettet, pufi rizst, felvágottat.

sok narancs, alma, répa, uborka, vagy ami épp otthon van. banánt ne, mert abban sok a ch.

amikor csak tudsz, mozogj, pl séta hazafelé a suliból, vagy a barátnős talikról.

egyél eleget, különben nem lesz erőd mozogni.

2011. febr. 4. 22:20
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Jelenleg nincs más kérdésem, de időközben biztos eszembe fog jutni rengeteg! Ha megtennétek hogy néha benéztek azt nagyon megköszönném!

Kedves 3. válaszoló! Csodás a 3 hónap/11 kg! Gratulálok! Nekem is nagy álmom lenne!

Egyébként a több evéssel meg az a gond, hogy mielőtt diétáztam is kb ennyit ettem, csak nem mozogtam meg édességet is ettem több péksütit, tehát az arányok voltak mások! Remélem így hogy helyreállítom menni fog a fogyás!

2011. febr. 4. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!