Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen fogyókúrát tanácsoltok?...

Milyen fogyókúrát tanácsoltok? Fogyni, csinosodni akarok!

Figyelt kérdés
2,5 éves a kisfiam. Terhesség alatt 19,5 kg-ot szedtem fel. Ennek java már lement, de egyáltalán nem vagyok megelégedve magammal. Milyen diétát javasoltok? 173cm és 72 kg vagyok. 25 éves.
2010. febr. 19. 13:50
 1/9 anonim ***** válasza:
35%

Milyen csodát vársz??

több mozgás , kevesebb kaja, ennyi....milyen csodára vár mindenki???

2010. febr. 19. 13:56
 2/9 anonim ***** válasza:
Hát igen, kb. ennyi. Kevesebb szénhidrát, több fehérje, zöldség, gyümölcs, és mozgás legalább heti 3x. Nincs csodarecept, csak ez.
2010. febr. 19. 14:01
 3/9 anonim ***** válasza:
50%

de paraszt az első...

én január 1. óta nem ettem fehér kenyeret, tésztát, csokit, chipset, krumplit stb... viszont reggel viszek be szénhidrátot zabpehely formájában, sok fehér húst eszem, sajtokat, zöldségek, főzelékek rántás nélkül stb... nekem nincs pénzem konditeremre, a formásodásra tényleg kiválóak a rubint réka dvd-k , megfelelő étkezés mellet már 2 hónap után is jelentősen látszik a formásodás, én emellett súlyzós gyakorlatokat végzek, és 1 hete már esténként lejárok futni, az első 2 rossz volt, de tegnap már kifejezetten élvezem...és a lényeg a kitartás meg a mértékletesség, tényleg jó a napi 5x kevesebb kaja...

2010. febr. 19. 14:02
 4/9 anonim ***** válasza:
27%

Nem kell diéta. Ha nem eszel műanyag kaját, eheted azt amit eddig. Mozogni kell és mozogni és mozogni.

A parasztozónak üzenem, az elsőnek tökéletesen igaza van. Lehet engem is leparasztozni.

2010. febr. 19. 14:34
 5/9 anonim ***** válasza:
32%
paraszt! :)
2010. febr. 19. 15:03
 6/9 anonim válasza:

Kultúráltan is lehet ám tanácsot adni... Gondolom ezért parasztoztak le... (Bár én inkább a bunkó szót használtam volna, a parasztokkal semmi bajom.)

Sport drágám, sport... És kitartás! Ja és viz... sok sok folyadék!

2010. febr. 19. 15:34
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Oké, hogy sport, de ha nem figyel a kajára, akkor nem fog fogyni. A fogyás 70%-a a kaján múlik, a többi a mozgáson. Nem kell semmilyen sztárdiétát követni, kevesebbet kell enni.
2010. febr. 19. 16:48
 8/9 anonim ***** válasza:
nem vagyok paraszt, csak nem voltam türelmes pillanatomban, meg alapból kiakasztanak ezek a kérdések, amikor vmi csodadiétát várnak, bár a kérdező nem így kérdezett rá, van aki nála nagyobb csodára várva kérdez....sry
2010. febr. 19. 19:24
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Nem csodadiétát vártam csak némi tanácsot, hogy ki melyik irányba indulna el, ebben a fogyókúrás útvesztőben. :)

2010. febr. 24. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!