Milyen fogyókúrát tanácsoltok? Fogyni, csinosodni akarok!
Milyen csodát vársz??
több mozgás , kevesebb kaja, ennyi....milyen csodára vár mindenki???
de paraszt az első...
én január 1. óta nem ettem fehér kenyeret, tésztát, csokit, chipset, krumplit stb... viszont reggel viszek be szénhidrátot zabpehely formájában, sok fehér húst eszem, sajtokat, zöldségek, főzelékek rántás nélkül stb... nekem nincs pénzem konditeremre, a formásodásra tényleg kiválóak a rubint réka dvd-k , megfelelő étkezés mellet már 2 hónap után is jelentősen látszik a formásodás, én emellett súlyzós gyakorlatokat végzek, és 1 hete már esténként lejárok futni, az első 2 rossz volt, de tegnap már kifejezetten élvezem...és a lényeg a kitartás meg a mértékletesség, tényleg jó a napi 5x kevesebb kaja...
Nem kell diéta. Ha nem eszel műanyag kaját, eheted azt amit eddig. Mozogni kell és mozogni és mozogni.
A parasztozónak üzenem, az elsőnek tökéletesen igaza van. Lehet engem is leparasztozni.
Kultúráltan is lehet ám tanácsot adni... Gondolom ezért parasztoztak le... (Bár én inkább a bunkó szót használtam volna, a parasztokkal semmi bajom.)
Sport drágám, sport... És kitartás! Ja és viz... sok sok folyadék!
Köszönöm a válaszokat.
Nem csodadiétát vártam csak némi tanácsot, hogy ki melyik irányba indulna el, ebben a fogyókúrás útvesztőben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!