Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 173 cm és 78/76 kg, mit...

173 cm és 78/76 kg, mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés

Na most jól megfogalmaztam a kérdést, szóval 20 éves Csaj vagyok , széles vállakkal , azzal tisztában vagyok,h magas a testtömeg indexem , ezért leakarok és fogok adni 4-5 kg-t.Ennyi szerintetek elég lenne?

problémás rész a has és a felkar szerintem. Egyéb észrevétel?

(Fogyó napi 2-3-4 óra mozgás (KOsár,futás 2km, este 50-100 db felülés), este 5 után nincs kaja, előtte meg változó, de nem sok. Reggeli banán, utána valami főtt kaja kis adagban, este meg joghurt/kefír ami lesz, mert az izmot nem akarom bontani,ha nem inkább növelni vagy ami van tartani.

meg a napi min 2 liter ásványvíz (enyhe vagy szénsavmentes, amit itthon találok :S)

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. aug. 13. 00:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

azt tudnod kell h nincs olyan h csak egy testrészről fogysz, csak teljes test fogyás létezik. A futást inkább időre számítsd ne km-re, kb 40-50 perc közepes tempóban.

Fehér lisztet, cukrot minden formában kerüld, csak olíva olajon süsd a kaját, hal, pulykamell, csirkemell, tojás ajánlott.Napi 5-6 étkezés, legalább 3 liter víz. Este is lehet enni attól függ meddig vagy fenn, ha 10kor fekszel le akkor még nyolckor, ehetsz valami könnyűt (zsírszegény túró, cottage cheese, natúr joghurt)

Étkezések között meg ha nassolni akarsz akkor gyümölcsöket. Banánt meg ne vidd túlzásba.

sok sikert !

2011. aug. 13. 01:06
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet!
2011. aug. 13. 01:11
 3/13 anonim ***** válasza:

este 5 után nincs kaja baromságot felejtsd el,

egyél rendesen, pláne napi több órás mozgás mellett

ennyi mozgás mellett 2 liter víz kevés

amúgy meg valamit csinálj a tartásoddal, mert egy borzadály...én a helyedben egy ortopéd orvossal is megnézetném a gerincemet

2 km futás az 20 perc az 50-100 felülés is kb annyi, a maradék uszkve 1-3 órában kosarazni fogysz?

2011. aug. 13. 01:22
 4/13 anonim ***** válasza:
Én is pont 173 vagyok és 77 kilo, de én egy 10est simán le szeretnék dobni. Amúgy most nem szekálásból, de szerintem már az is sokat dobna rajtad, ha másabb ruhákat hordanál. Aztán persze nem tudom milyen képek ezeket amiket feltöltöttél :) Sok sikert.
2011. aug. 13. 01:29
 5/13 A kérdező kommentje:

Eddíg 1 kg-t fogytam.... Kb 1 hete kezdtem....

Amúgy gerincferdülésem van....

Estére akarok beiktatni feladatokat erre is...

Engem is irritál :S

Köszönöm az észrevételt :) És a tippeket

2011. aug. 13. 01:30
 6/13 A kérdező kommentje:

01:29 :D

Pont most újítom a ruhatáram :) Ezt megjegyezték mások is, plusz nőiesedni kellene :)

Én 10 kg-t azért nem tervezek, mert vállas is vagyok meg erős csontozatú... Olyan 70 környékére tervezem a lemenetelt...

2011. aug. 13. 01:32
 7/13 anonim válasza:

Még annyit tennék hozzá, az eddigi tanácsokhoz, hogy lassú fogyásban gondolkozz! Egy ideig én is mindig úgy jártem, hogy lefogytam 2 kilót, visszaszedtem 4-et... stb...

Heti 1 kilóban gondolkozz, az az egészséges és tartható! Úgyhogy ahogy látom, jó úton haladsz! :)

2011. aug. 13. 08:07
 8/13 anonim ***** válasza:
Pedig inkább egy 10ben kéne gondolkodnod. Vagy kicsit még több kéne. Magamat véve alapul. Én 172 centi vagyok, 62 kiló, és még fogynom kéne kicsit. Most vagy fiatal, ha most nem vagy csúcson, sosem leszel. Teljes jó szándékkal.
2011. aug. 13. 10:41
 9/13 anonim ***** válasza:
...en 3 cm-el alacsonyabb vagyok mint te es 65 kg. Meg 10 kg-ot szeretnek leadni...
2011. aug. 13. 10:42
 10/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tippeket, lehet még a 10 kg belefér :)

Akkor olyan 66-68 kg lennék, de azért figyelek, mert nem akarok a ló másik oldalára esni.

2011. aug. 13. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!