Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 173 cm és 78/76 kg, mit...

173 cm és 78/76 kg, mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés

Na most jól megfogalmaztam a kérdést, szóval 20 éves Csaj vagyok , széles vállakkal , azzal tisztában vagyok,h magas a testtömeg indexem , ezért leakarok és fogok adni 4-5 kg-t.Ennyi szerintetek elég lenne?

problémás rész a has és a felkar szerintem. Egyéb észrevétel?

(Fogyó napi 2-3-4 óra mozgás (KOsár,futás 2km, este 50-100 db felülés), este 5 után nincs kaja, előtte meg változó, de nem sok. Reggeli banán, utána valami főtt kaja kis adagban, este meg joghurt/kefír ami lesz, mert az izmot nem akarom bontani,ha nem inkább növelni vagy ami van tartani.

meg a napi min 2 liter ásványvíz (enyhe vagy szénsavmentes, amit itthon találok :S)

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. aug. 13. 00:54
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

A képeket már letöröltettem, mert kaptam értelems használható válaszokat. :)

Még 1x köszönöm mindenkinek.

2011. aug. 13. 14:28
 12/13 anonim ***** válasza:

Egyik nap mondta a tévében egy táplálkozás szakértő, hogy 20 kg-ként 1 liter víz, szóval tényleg kevés a 2 l.

Mondjuk én leszoktam dönteni egy 4 litert is napjában. :D

Én 172 cm vagyok és hozzá 68 kg és elég húsos, utálom. Egyenlőre 58 a cél. :)

2011. aug. 13. 15:32
 13/13 anonim ***** válasza:
szerintem meg nem kell tervezned mennyit akarsz lefogyni, azt majd úgy is látod az alakodon hogy még akarsz e fogyni vagy sem, lényeg h jól érezd magad a bőrödben.
2011. aug. 14. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!