Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek akkor ez most...

Szerintetek akkor ez most hogy van? Mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés
Most megyünk nem sokára egyet mekizni.Nem akarok fogyókúrázni,vagy ilyesmi 173 centi és 53,5 vagyok,szerintem ez tökéletes így már csak súlyt akarok fönntartani.Szóval azért nézegettem a kalóriákat,hogy képben legyek mi,hogy van a mcdonald's honlapján.És eléggé érdekesnek találtam,hogy egy túró rudi 45 kcal,amikor a pöttyös szerint 108...Ráadásul néztem angol honlapján is szúrópróba képpen és ott is más tápérték adatok vannak kint :/ Pl sajtburgerre is magyar honlap 300 külföldi 290,akkor most magyarországon hízlalóbban főznek??:DVagy pl. cézár saláta magyar honlapon 230,külföldin zsírszegényben 60,azért elég nagy eltérés:DAkkor most melyiknek lehet hinni?És ti mit javasoltok mit egyek úgy,hogy desszertet is szeretnék?Eddig ma kb. 900 kcalt ettem és ismétlem súlyfentartáshoz!
2011. júl. 30. 17:11
 1/6 bix ***** válasza:

egy nap nem oszt nem szoroz. ha van mozgásod akkor pont nem érdekes hogy mit eszel ott, egy kiló zsír kb 9000 kcal tehát annyit esélyen nem lenne bevinni...

az eltérések meg attól is függhetnek hogy milyen öntetek vannak, mennyi és milyen összetevőkből áll, stb. amcsinkál a bigmek amikor kint voltam simán nagyobb volt és jobban fel volt pakolva

2011. júl. 30. 17:20
 2/6 A kérdező kommentje:
szerintem ez butaság:Daz ember nem 9000 kcaltól hízik,hanem már a súlyfentartásához szükséges kcal mennyiségnél +500 kcallal többet viszel be már akkor is,hidd el tapasztaltam:Dnekem elviekben 1700 kcal kéne mozgás nélkül,ehhez képest 1600 kcallal már volt amikor híztam,sőt olyanis volt hogy 1100 kcal napi bevitellel+fél óra kocogással nem fogytam.
2011. júl. 30. 17:23
 3/6 bix ***** válasza:
mondom egy kiló zsír 9000 kcal... bevittél 200 kcal többletet? mennyit hízhatsz ettől egy nap? matek innentől. de ha 1000-errel viszel be többet akkor se fog leszakadni az ég... holnap beiktatsz egy kis mozgást, kimész egy laza kocogásra vagy akármi és ennyi. csalód napok kellenek. mindenkinek.
2011. júl. 30. 17:28
 4/6 bix ***** válasza:
csalód=csalós
2011. júl. 30. 17:29
 5/6 anonim ***** válasza:

Csak a klórita-eltéresekhez szólnék hozzá:

A magyar és külföldi ugyanolyan néven árult dolgok máshogy vannak összeállitva, mert pl. a magyar vevök nem ennék meg az angol izesitésüt, és abban sokkal kevesebb a zsir is. Ezen kivül MO-on magyar alapanyagokat használnak, és azok másmilyenek kalória szempontjából is.

2011. júl. 30. 17:57
 6/6 anonim ***** válasza:
klórita = kalória
2011. júl. 30. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!