Bízhatok a számlálójában? Ilyen gépem van, nem tudom reálisan méri e az elégetett kcal-t.
2011. júl. 15. 13:38
11/13 anonim válasza:
igazán tényleg semmiség.. hiszen tényleg semmit sem mondtam ami értelmes lett volna :D de idegesít, hogy kifogott rajtam :) amúgy egy biztos 1,5kg 1 hét alatt nem tiszta zsírból fogyás. Képtelenség ekkora kalória hiányt előidézni, de ha lehet is akkor is felborul a matek mert akkora hiány mellett az izmokat is igen szépen bontja a szervezet.
12/13 A kérdező kommentje:
Szerintem a menzeszem okozta,mármint a 1,5kg-t.De persze lehet,hogy tévedek.No meg nem digitális a mérleg.
2011. júl. 15. 15:49
13/13 anonim válasza:
Ja az is bekavarhat... viszont szerintem a nagyobbik része víz lehet. Mindegy az a lényeg, hogy fogysz ha pedig fogysz akkor nem csinálhatod annyira rosszul :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!