Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen "nasit" egyek, ha rám...

Milyen "nasit" egyek, ha rám tör az éhség este?

Figyelt kérdés
Természetesen nem szó szerint értettem a nasit, csak tényleg valami apróság, amitől kicsit jobb lesz.
2011. júl. 11. 23:20
1 2
 11/16 bix ***** válasza:

hármas kód délig fogyasztható:D wáhhhá:D

gyerekek aki diétázik és fogyni akar NE egyen olajos magvakat... a legtöbb mind 600 kcal fölött van jelentősen 100g... és az kvasok, 100 g almában van 30kcal... és a 100 g az semmi. egy híradó alatt eltűnik.

délelőtt lehet enni de értelmetlen, ha pl 1600 kcal a napi bevitel, akkor a jelentős részét el is lőtted a "nasival"...

a többieknek meg szénhidrátot estére? estére fehérje kéne már csak, hogy az extrém alacsony vércukros időszakot amikor ténylegesen bomlik a zsír azt estére tegyük, és átaludjuk, de gondolom itt a legtöbb válaszoló nem mozog semmit, tehát teljesen mindegy is.

2011. júl. 12. 08:09
 12/16 anonim ***** válasza:

bix drága, én napközben kajálok rendesen (reggel szendvics, tízórai, ebédre jó adag főtt kaja, uzsira banán, ha van, süti), de ha estére csak fehérje, akkor hajnalra olyan iszonyatosan lemászik a vércukrom, h kész. Előfordult, h fehérjés vacsi (ped lefekvés előtt fél 10 körül volt még 2 dl tej is) után fél négy felé valami miatt felébredtem, és nem telt bele két perc, szédültem, remegtem, iszonyatosan görcsölt a gyomrom, és kis híján leájultam a lépcsőn, míg elmentem kajáért. Egy csík csokit behabzsoltam - szerencse, h volt -, és még úgy is v negyed óráig szenvedtem.

Kérdező: alma, mézes joghurt, kicsi sós mag sem gáz.

2011. júl. 12. 08:26
 13/16 anonim ***** válasza:
Van teljes kiörlésű chips az abonettől -90% zsír vagy mien 28 gbe van 13 ch és ennyi:) A hármas kód megf.aszság ennyi erővel megehetnék délig egy kiló mogyorót aztán hopp 6500kcal?:O
2011. júl. 12. 08:38
 14/16 bix ***** válasza:

08:26

mindenki másképp reagál az alacsony vércukorszintre... ettől még a szervezet addig nem bont zsírt, amíg van könnyebben hozzáférhető kalóriaforrás. ha este edzés után betolsz szénhidrátot, akkor bizony azzal fogja tölteni az izmokat, nem fogsz zsírt bontani, egész addig amíg el nem fogy. ha reggel betolod a szénhidrát gazdag kajádat, akkor ott ponot is tettél a zsír bontásának végére, főleg ha napközben is ch gazdag étkezéseket tolsz... neked fokozatosan kellene csökkenteni az esti adagot.

van aki 700 kcal-köré is le tud menni, én már 2000 alatt haldoklok, bár jelentősen nagyobb és más összetételű vagyok mint itt a legtöbben, de ez más kérdés. edzőtárs meg sinán elvan 1000 alatt is valamivel. ő tolerálja az extrém alacsony vércukor szintet is, én nem. fokozatosan sem. te ezek szerint még nálam is érzékenyebb vagy, de ez nem jelenti azt hogy a kérdező is.

2011. júl. 12. 09:06
 15/16 anonim ***** válasza:
En nem ajanlom az olajos magvakat,meg joghurtot se. Foleg nem piritost.Ennyi erovel ehetnel koromporkoltet is. Szerintem a legjobb a tokmag,vagy a szotyi.Azzal legalabb elmegy az ido...es mindig van a szadba valami.
2011. júl. 12. 09:34
 16/16 A kérdező kommentje:
A szotyi is hizlal ennyibol.
2011. júl. 12. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!