Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki semennyi...

Van itt olyan, aki semennyi cukrot és lisztet nem eszik?

Figyelt kérdés
Minden termék összetevőit megnézi és ha van benne akár egy kávéskanálnyi mennyiségű cukor, nem eszi meg.
2011. júl. 10. 12:57
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

köszönöm a reakciót :)

ahol vásárolok: Metro, Auchan, CBA, Tesco, Spar... gondoltam arra is, hogy bioboltokban nézelődök, de szeretek célirányosan vásárolni (ill, a hipermarketekben nem zavar a fürkésző tekintet, h ez a lány itt mit olvasgat nagy lelkesen...)

bár ezen a nyáron nem vásárolok sehol, mert külföldön dolgozom, és a családdal étkezem, szerencsére egészségesen főz az anyuka, és mindig ki tudom kerülni azt amit nem szeretnék megenni, és rengeteg zöldséget tálalnak :)

bocsi az off-ért

2011. júl. 11. 22:42
 22/23 A kérdező kommentje:

Leírom én miket szoktam enni.

Gyümölcsök, zöldségek: ezeket ugye bárhol meg tudod venni, a legjobb mondjuk a piacról szerintem.

Húsok: ugyanúgy bárhol beszerezhető

Kenyér: nekem van kenyérsütő gépem és azzal szoktam teljes kiőrlésűt készíteni (hosszú távon szerintem tök jó befektetés, mivel kb. 8 ezerért már kapsz ilyen gépet és isteni lesz a kenyér).

Joghurtok, kefír: vagy natúr joghurt (ezek mind cukormentesek,

vagy Sole gyümölcsös savóitalt is szoktam venni (kb. 200Ft, cukormentes ez is), A Lidl-nek is van egy cuk.mentes gyümölcs joghurtja (ilyen almás-müzlis azt hiszem, de nem tudom van-e még és nem változott-e az összetétele, mivel már régen nem ettem).

Illetve van még a Jogobella light (auchanban szokott lenni).

Sokszor amúgy magamnak csinálok joghurtot. Bármilyen gyümölcsöt összekeverek egy kis natúr jog-al vagy kefírrel, hozzáteszek egy kis édesítőszert vagy nyírfacukrot és összeturmixolom.

Édességek, nasik (ezek nem létfontosságúak és nem kifejezetten egészségesek, de diétásak, így fogyókúra idején néha belefér):

-CBA tejszínhabos puding (ez ugyanolyan mint a norbi puding, cukormentes, csak olcsóbb)

-CBA pudingpor (édesítőszerrel elkészítve)

-St. Dalfour cukormentes gyümölcs dzsem (azt hiszem a sparban lehet kapni, elég húzós az ára kb. 700Ft egy üvegnyi, de ha csak egyedül eszed, sokáig elég és nagyon magas gyümölcskoncentrátumú)

-korpovit keksz

Italok:

-Sweetab cukormentes málnaszörp (auchanban lehet kapni a diétás, reform termékeknél, kb. 350Ft egy flakonnyi)

-Topjoy light (ha még forgalmazzák)

-Rauch ice tea lemon/peach light (auchan, cora, tesco)

-natúr kakaó (én szoktam édesítővel, 1,5%-os tejjel csinálni)

Kiegészítő termékek:

pl. update 1 diétás majonéz, ketchup (coraban szokott lenni, nem sokkal drágább, mint egy átlagos majonéz és nagyon finom is)

Hirtelen ennyi jutott eszembe, bár pár terméket tuti kihagytam...

2011. júl. 12. 19:14
 23/23 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező:

nagyon szépen köszönöm, hogy vetted a fáradtságot, és válaszoltál nekem! Amint hazaértem elkezdek körültekintgetni ez irányba! (sose gondoltam volna, h a CBA-s pudingban nincs cukor, pedig hogy szeretem én az update-est :D )

2011. júl. 12. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!