Van itt olyan, aki semennyi cukrot és lisztet nem eszik?
Kedves Kérdező!
köszönöm a reakciót :)
ahol vásárolok: Metro, Auchan, CBA, Tesco, Spar... gondoltam arra is, hogy bioboltokban nézelődök, de szeretek célirányosan vásárolni (ill, a hipermarketekben nem zavar a fürkésző tekintet, h ez a lány itt mit olvasgat nagy lelkesen...)
bár ezen a nyáron nem vásárolok sehol, mert külföldön dolgozom, és a családdal étkezem, szerencsére egészségesen főz az anyuka, és mindig ki tudom kerülni azt amit nem szeretnék megenni, és rengeteg zöldséget tálalnak :)
bocsi az off-ért
Leírom én miket szoktam enni.
Gyümölcsök, zöldségek: ezeket ugye bárhol meg tudod venni, a legjobb mondjuk a piacról szerintem.
Húsok: ugyanúgy bárhol beszerezhető
Kenyér: nekem van kenyérsütő gépem és azzal szoktam teljes kiőrlésűt készíteni (hosszú távon szerintem tök jó befektetés, mivel kb. 8 ezerért már kapsz ilyen gépet és isteni lesz a kenyér).
Joghurtok, kefír: vagy natúr joghurt (ezek mind cukormentesek,
vagy Sole gyümölcsös savóitalt is szoktam venni (kb. 200Ft, cukormentes ez is), A Lidl-nek is van egy cuk.mentes gyümölcs joghurtja (ilyen almás-müzlis azt hiszem, de nem tudom van-e még és nem változott-e az összetétele, mivel már régen nem ettem).
Illetve van még a Jogobella light (auchanban szokott lenni).
Sokszor amúgy magamnak csinálok joghurtot. Bármilyen gyümölcsöt összekeverek egy kis natúr jog-al vagy kefírrel, hozzáteszek egy kis édesítőszert vagy nyírfacukrot és összeturmixolom.
Édességek, nasik (ezek nem létfontosságúak és nem kifejezetten egészségesek, de diétásak, így fogyókúra idején néha belefér):
-CBA tejszínhabos puding (ez ugyanolyan mint a norbi puding, cukormentes, csak olcsóbb)
-CBA pudingpor (édesítőszerrel elkészítve)
-St. Dalfour cukormentes gyümölcs dzsem (azt hiszem a sparban lehet kapni, elég húzós az ára kb. 700Ft egy üvegnyi, de ha csak egyedül eszed, sokáig elég és nagyon magas gyümölcskoncentrátumú)
-korpovit keksz
Italok:
-Sweetab cukormentes málnaszörp (auchanban lehet kapni a diétás, reform termékeknél, kb. 350Ft egy flakonnyi)
-Topjoy light (ha még forgalmazzák)
-Rauch ice tea lemon/peach light (auchan, cora, tesco)
-natúr kakaó (én szoktam édesítővel, 1,5%-os tejjel csinálni)
Kiegészítő termékek:
pl. update 1 diétás majonéz, ketchup (coraban szokott lenni, nem sokkal drágább, mint egy átlagos majonéz és nagyon finom is)
Hirtelen ennyi jutott eszembe, bár pár terméket tuti kihagytam...
Kedves kérdező:
nagyon szépen köszönöm, hogy vetted a fáradtságot, és válaszoltál nekem! Amint hazaértem elkezdek körültekintgetni ez irányba! (sose gondoltam volna, h a CBA-s pudingban nincs cukor, pedig hogy szeretem én az update-est :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!