Van itt olyan, aki semennyi cukrot és lisztet nem eszik?
Figyelt kérdés
Minden termék összetevőit megnézi és ha van benne akár egy kávéskanálnyi mennyiségű cukor, nem eszi meg.2011. júl. 10. 12:57
1/23 anonim válasza:
Aki ilyen, az ne itt legyen, hanem agydokinál! :D
2/23 anonim válasza:
Szerintem ilyen ember nincs. Így nem lehet élni...
4/23 anonim válasza:
Itt nincs de Ormány Viktor biztos így él.
5/23 A kérdező kommentje:
Én hosszú évekig ilyen voltam és sokan nem hitték el, hogy tényleg ennyire szigorúan betartom ezt.
2011. júl. 10. 13:08
6/23 anonim válasza:
gyümölcsöt és zöldséget sem ettél?
7/23 A kérdező kommentje:
De igen. Finomított (kristálycukorra) cukorra gondolok.
Vagyis gyümölcsöt, zöldséget ettem. Natúr joghurtot, kefirt, fehér húsokat, tojást és zabpelyhet. Ezekből készítettem főtt ételt is. Fűszereket, vegetát meg leveskockát sem használtam, mert abban is van cukor:D
2011. júl. 10. 13:13
9/23 A kérdező kommentje:
Mondom, hogy finomított cukorra vonatkozik a kérdésem. Olyan terméket nem ettem. Azért nem egy kategória a kristálycukor és pl. az almában található fruktóz...
2011. júl. 10. 13:18
10/23 anonim válasza:
én vagyok aki a 4 évet írta
igen gyümit én is eszek
nekem se hiszik el
de nem izgat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!